Hej alla, tänkte skriva lite vad jag gjorde i helgen och på 2:a Advent.

På fredag var jag ledig hela dagen då färgade mitt hår, efter jag hade färgat håret åka jag upp till vår stuga med min bror och hans flickvän. Uppe vid stugan var min farmor, farfar, pappa och mamma där, när vi kom fram åt vi mat och sen började vi stöpa ljus som vi brukar göra varje år. Efter ett tag tog vi paus och drack lite glögg och åt lite snacks och kollade på idol.
Tyckte ni att Cris var rätt vinnare i idol?

På Lördagen åkte jag, pappa, farfar och mamma ut och jagade vid 8:00 till 14-15 tiden, sen när vi hade jagat färdigt åkte vi tillbaka till stugan och packade ihop allt vi hade med hos och åkte hem. När vi kom hem på Lördagen så gjorde jag inte så mycket, jag chillade och kollade på datorn.

På Söndagen åkte jag och kollade på julmarknad och jag kollade även på Lucia, och dom var jättebra. Efter Lucian åkte jag hem och då beställde jag och familjen pizza och det var skit gott.

Just nu sitter jag i Herrljunga station och väntar på mitt tåg som ska ta mig hem, när jag kommer hem så ska jag nog kolla på en film och ta det lugnt.

Hoppas ni har haft en bra helg❤️ ses snart igen 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen!! Förlåt att jag inte har uppdaterat på ett tag, men i det här inlägget kommer jag skriva lite om vad jag har gjort idag.

Klockan 7:00 så vaknade jag och det första jag gjorde var att äta frukost, efter de gick jag och gjorde iordning mig för idag har jag varit på dop i Trosa. Efter alla i familjen hade gjort iordning sig så åkte vi från Skövde klockan 8:00 ungefär, det tog 5 timmar nästan att åka upp till Trosa. När vi kom upp till Trosa så bytte vi om till andra kläder, efter vid hade bytt kläder gick vi och kollade hur Trosa såg ut för att vi hade tid över innan dopet börja.

Klockan 13:30 började dopet och det var jättefint!😍
Efter dopet gick alla och fikade och minglade lite, sen när klockan börja närma sig 16:00 så åkte vi hem. Just nu har vi gjort ett stopp vid Nyköping och äter McDonalds, sen när vi har ätit färdigt ska vi fortsätta att åka vidare hemåt och vi är hemma ungefär 21:00

Hoppas att ni har haft en underbar dag idag ❤️
Syns i nästa inlägg

Likes

Comments

Hej!! Idag är det fars dag och jag har firat min pappa. Jag och familjen har varit i Lidköping idag och kollat på min bror när han spela bandy, och dom vann! Innan bandy matchen fikade vi på Espresso house och vi köpte lite porslin i Rörstrand. Efter min bror hade spelat färdigt åkte vi till farmor och farfar för att äta middag och för att fira Fars dag. Nu ska jag plugg och sedan ska jag duscha.

Likes

Comments

Hej, idag vakna jag runt 7:00 och det första jag gjorde var att göra frukost och jag gjorde inget speciellt till frukost, jag gjorde två mackor och ett äpple och lite varm oboy. När jag åt frukosten kollade jag på datorn lite, efter frukosten chillade jag lite och kollade på tv:n.

Sen tog jag några bilder på min nya jacka som jag köpte i söndags och den är svart och lång, väldigt skön är den och den passar bra nu till vintern. Just nu sitter jag och pluggar inför ett prov som jag ska ha snart. Senare idag ska jag fortsätta att plugga och kanske se på en film, annars ska jag inte göra så mycket för jag är sjuk.

Likes

Comments

Hej! Idag fyller min storebror 19 år, så igår firade vi honom. Igår när jag kom hem vid 15:30 tiden så började vi fixa hemma med maten osv, maten blev lite kvällsmat-aktigt det blev smörgåsar med pålägg. Efterrätten blev rulltårta med äppelmos fyllning och toppad med grädde och blåbär. När klockan började närma sig 18:30 så började vi duka upp, sen började gästerna komma och då började vi att äta och prata, sen öppna min storebror presenterna. Efter presenterna börja vi fika och fortsätta att prata vidare, sen började gästerna åka hem så vid 21:30 tiden åka den sista gästen hem.

Nu ska jag åka från Borås, när jag kommer hem ska jag på ett möte. Sedan efter det ska jag hem och äta och plugga, sen ska jag gå och lägga mig tror jag.

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Emil och jag har tänkt att börja blogga. I min blogg kommer ni få läsa om min vardag, mm. Snabb info om mig. Är 16 år, har börjat i gymnasium i Borås och jag läser textil och design. Jag bor utanför Skövde men jag tillbringar mina dagar i Borås och Skövde.

Lite snabbt det jag har gjort idag och ikväll. Idag gick jag upp 5:30 för att jag skulle ta en buss som gick 6:26 till resecentrum och därifrån tog jag ett tåg till Borås, på tåget pluggade jag och drack kaffe. När jag kom till skolan hade jag 2 lektioner, som var matte och naturkunskap. Efter skolan åkte jag hem till Skövde och tog en buss från Skövde till farmor, där jag väntade på min pappa så att jag kom hem. När jag kom hem så lagade jag och min familj tacos. Efter det åkte jag till min kompis och vi chillade bara

Hoppas ni kommer att fortsätta att läsa min blogg och att ni kommer tycka om den. Syns snart igen!!

Likes

Comments