today ist finaly friday and i think im just going to relax today. no alkohol or nothing, But tomorow im going to drink alkohol with my morbror its call in swedish and party all night long.

i need to meet people becuse often im being nervous, and i im bad to pick up chicks.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

im going to write in english becuse i need to get better at it. In future i want to work in others countries. what i wanna work for i dont now maybe at a bank or like a lawyer. company lawyer protect the rich one not the bad ass.  I dont know​

Likes

Comments

7/3 17

Sitter i tåget kl är 19 11 på väg till min morbror vi har bestämt vi ska ta några öl i någon bar.  Jag hoppas bara han inte snear som han brukar göra. Och får hålla tummarna att man Hittar ett gött gäng som man kan prata med. Brukar oftast bara vara killar. Men idag ska

Likes

Comments

jag köpte en bil  fastän jag inte hade körkort jag var på väg att ta körkort  jag gick till trafikskolan. Jag trodde det skulle hjälpa mig ta körkortet snabbare och att jag inte kommer bli stannad. Men allt slutade kaoitiskt. Jag tog bilen till göteborg en timma från där jag bor. Jag körde i centrum ännan fram till liseberg sen vände jag hem. Jag såg poliser överallt blev helt svettig. men trots det forsatte jag köra bilen till göteborg, jag festade med min släkting en dag och han blev sur på allt jag vet att det bara för han slösade pengar han är så snåll. Så fram mot kvällen blev han arg och började slå en kille och svära. hela kvällen var förstörd vi gick hem till han jag skulle sova där men hade inte lust bara för att han på så dåligt humör så jag körde bilen hem efter en halvtimme blir jag stannad. någon hade tipsat att jag vinglade för mycket med bilen.  det var en vit volvo som tipsade, bilen körde nära mig bakifrån helt från ingenstans jag körde ifrån den var uppe i 175 km h och bilen fortsatte ett tag. men sen saktade jag ner och bilen fortsatte komma ännu närmare den ville ha min registeringsnummer. sen saktade den ner och försvann jag trodde det var en polisbil.

efter jag körde ett tag väntade polisen på mig jag fick åka in till polishuset dom sa ått mig att blåsa. jag vägrade jag bvet inte varför jag skrattade åt dom och pratade om allt möjligt anklagade dom för att skatten var för hög. drömde dom att komma till säpo. men jag vägrade blåsa dom försökte 5 gånger 5 gången sa jag hur känner du dig han svarade jag har lust att slå sönder dig sen tog han stryp tag på mig klockan är 4 på natten vi orkar inte med dig vi har viktigare saker åt oss att göra. Jag var knäpp tyst idag ångrar jag att inte sa jag tror att du slås som en tjej då kanske han skulle slått mig sen släppa mig för dåligt samvete fan vet jag. men efter det åkte vi till sjukhuset o tog blodprov jag sa ått dom vad han hade gjort och dom trodde inte på mig. Det värsta va att jag hade rökt på dagen innan så jag borde blåsit. jag brukar inte röka på asså väldigt sällan har gjort det kanske 3 gånger och hatar effekten efter. sen tog dom nyckeln och skrev papper. Men det värst är nu kommer jag inte att få ta körkort på hur länge som helst jag har inte ens blivit kallad till förhör väntat 2 månader läste man kan få vänte upp till 1 år. Jag blir så begränsad med allt utan körkort jobb hemma bor typ på landet också. menmen vad ska man göra får vara tacksam för det jag har.

Likes

Comments

ibland när jag går ute kan jag känna att jag får långa blickar. Och det är då jag kollar sen slänger jag bort blicken som en fegis. jag vågar inte att bara säga hej och sen fråga något jag, tänker på att jag skämmer ut mig framför alla runt omkring eller att jag inte har något bra att säga. Men jag ska ändra på det från och med imorgon om jag får ögonkontakt ska jag gå fram och bara fråga hej hur är läget ?. när jag är i krogen går det ändå rätt bra när jag är lite smått berusad och inte är brevid dom enstaka vännerna jag har.

jag går fram och pratar med tjejerna men brukar ändå försöka skaka av mig dom efter en stund. det känns som det inte kommer sluta bra att jag inte kommer kunna hålla samtalet igång. Jag tänker för mycket herregud..

Likes

Comments

hej jag fyller 21 i december.

jag har inte många vänner som jag umgås med. Är oftast för mig själv vilket får mig att känna så oerhört ensam ibland. Och när jag börjar tänka på negativa tankar försöker jag direkt att tänka positivt som att man ska vara tacksam åt allt. Det finns dom som inte har någonting alls.

ibland ser jag inte meningen att leva i det här samhället allt känns så stressigt man måste utbilda sig för att få status och finna en flickvän och gifta sig  och få  barn.

när jag gick i skolan fick jag inga bra betyg jag var knappt där jag skämdes för mycket över min kläd stil jag hade väldigt få klädesplagg. Det var på grund av att jag var social barn. Foster föräldrarna snålade med allt. Jag fick inte ens ha någon sport aktivitet.

men jag försöker glömma det som har hänt och leva i nuet se fram emot dagen.  På min fritid jag är ledig från jobbet försöker jag plugga matematik för mig är det super svårt känner mig misslyckad med allt som kommer till plugg.


Likes

Comments

Jag är ingen människa hatare som man kan tro från mitt senaste inlägg. Jag vill jobba med människor. Just nu jobbar jag på industrin och det är ju lite tråkigt. Mitt mål är att bli psykolog men det är inte helt säkert man ändrar ju sig jätte fort när man tittar i Högskola katalogen. Men jag tror jag passar som socialsektrerare eller psykolog jag har ju bott i fosterfamilj sen jag var sex år. Och bott i nio olika familjehem och under hela skoltiden har jag blivit mobbad grovt mobbad. Flera gånger  funderade jag  på att gå till andarnas värld.

men jag är glad att jag inte gjorde det. Och jag är väldigt intresserad av hur människan fungerar

Likes

Comments

jag och min syster tjatade jämt att vi ville till Mamma. Pappa orkade inte han varnade oss för att han kommer vara tvungen att ge vårdnaden till Mamma och att vi inte kommer kunna komma tillbaks. Men vi trodde gräset var grönare på andra sidan vi trivdes ju inte. Så till slut körde Pappa oss från Skåne till Göteborg under hela resan var han ledsen. Jag satt i framsätet och kunde se att han fick tårar emellanåt . Vilket gjorde även mig ledsen men jag ville inte bo hos pappa även om var snäll mot oss. Även ifall han tog med oss på fiske. Vi fick ingen frihet i huset det var att bara städa hela dagarna. Jag är fortfarande arg att han inte försvarade oss. När vi kom fram tog Mamma emot oss och mormor, morfar

Likes

Comments

Mina föräldrar fick mig tidigt  båda var unga unga min mamma var 19 år och min pappa var några år äldre.

dom skiljde sig väldigt  tidigt nästan direkt när jag och min lilla syster var nyfödda.  VI bodde  hoss pappa tills jag blev sex år. När pappa hittade en ny kvinna kändes det lite som hennes mål var att vi skulle ut ur huset och ja hon lyckades.  Jag och lila syster fick inte vara barn då. en gång tog jag hem en kompis och direkt när  jag klev in i dörren fick jag städa hänga upp lakan. Kompisen tittade på mig och jag såg att han  ville hem. Sysslorna tog aldrig slut.

Efter den dagen tog jag aldrig hem kompisar. Men det var inte det största problemet. Det största var att jag  alltid var hungrig mat fick jag men inte tillräckligt. Och jag var väldigt small. Pappa var väldigt snäll men hans sambo var inte lika underbar hon använde aldrig våld eller något sånt men betedde sig bara väldigt dumt mot oss hon kunde väll låta oss vara barn och leka istället för vara hennes två slavar.

Jag fick alltid lite mat i tallriken och jag skämdes så mycket för att ta mer så jag började stjäla mat istället och godis och det var då pappas sambo blev  galen på mig hon ignorerade mig flera veckor innan det gick över. Skol systern såg att jag hade  gått ner några kilo i vikt. Och kontaktade  pappa och sambon men ingeting förändrades.


Likes

Comments