Måndagen lider mot sitt slut, en ledig dag för min del medans andra jobbade. Så blev en extra dag hos Kim, förhoppningsvis så går veckan snabbt och vi ses snart igen. Längtar verkligen till sommaren och semester tider då vi får spendera någon vecka eller två med varandra och inte bara en helg.

Ja får se då vad veckan ger en, mycket jobb eller lite.

Idag blev det två  träningspass med Hanna på Actic så det kommer väl kännas imorgon efter dessa pass. Först körde vi 30 min pulsstep och sen 45 min bodypump så ja Hej och välkommen träningsvärk. Kommer väl inte komma upp ur sängen imorgon eller kunna lyfta upp barnen på skötbordet.
Det var väldigt roliga pass och välbehövliga så det blir mer sånt. Så här ska det bli att träna till stranden 2018 om inte ens 2019 beror på hur lång tid det tar. Men med dessa pass så kanske man ser skillnad till sommaren.
Nu ska jag gå ner frivilligt inte ofrivilligt.

Ja förresten om ni har funderingar över förra inlägget så vill jag bara säga att.. Sakta men säkert så bearbetar jag den rädslan.. Jag är helt enkelt rädd för ett tredje missfall inte att bli gravid. Men jag försöker inte tänka så utan positivt och lite så här tredje gången gillt. Men orsaken till mina missfall var för jag mådde dåligt och var stressad över förhållandet jag hade då. Om ni fortfarande är förvirrade så fråga lite försiktigt.

puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett inlägg utan bilder och vad jag gjort i helgen behövs inte alltid vetas..

Jag tänkte faktiskt berätta om en rädsla ingen i min närhet vet.. Det dem vet är att jag är otroligt rädd för spindlar rena fobin faktiskt. Men en ännu större rädsla är just Graviditet..

Jag är inte just rädd för att bli gravid för det vet jag att förr eller senare kommer jag bli det då jag inte skyddar mig..

Det är just själva graviditeten, efter man har varit med om två missfall, ett 2015 och ett 2016 så blir man rädd. Jag har den rädslan att få ännu ett missfall, då kommer jag verkligen gå sönder och aldrig mer tänka på ordet barn. Kommer inte ens skaffa det där efterlängtade barnet/barnen man vill ha. Jag är otroligt livrädd för just det. Jag sitter här nästan med tåren i ögat för det är så otroligt jobbigt och bara tänka på det. Jag är så otroligt avundsjuk ibland på tjejer som klarar en hel graviditet,man tänker bara varför gör inte jag det. Man blir otroligt ledsen för man är så otroligt rädd för att inte kunna gå igenom en "hel" graviditet. När dem senaste har slutat i vecka 9 och vecka 11. Det är hemskt jobbig även om man inte visar det.

Ibland vill man nästan bara ge upp hoppet med det här och skaffa barn för man är så otroligt rädd.

Ja jag kan inte skriva mer.. Jag hoppas ni förstår ändå vad jag försöker förklara.

Puss och kram

Likes

Comments

Det går så fort att jag inte hinner med. Vi är redan inne på februari och det är snart en vecka sen det blev februari eller vabruari som det heter för föräldrar.

Ja förra veckan hände inte så jättemycket för mig mer än att jag jobbade och sånt.

Men helgen spenderades i Karlstad med älsklingen och vi kollade på Melodifestivalen live. En sån upplevelse borde alla ta del av tycker jag, det man inte ser på tv ser man live.
Vi bodde såklart på hotell som hette Gustav Frödings hotell. Väldigt fint hotell kan jag säga med ett fint namn på restuarangen. Älskar hotell frukost, tänk och vara en sån person som alltid få sova på hotell och äta frukosten man lever ju drömmen då. Jaja nu ska vi inte vara avundsjuka på sånt folk.

På bilden när han äter glass så tror man inte att han är sjuk. Spenderade helgen med en människa med Jättebebissyndromet. Feber och förkylning var ordet. Även så kallad  Mancold

Men nu är det en ny vecka med nya möjligheter.

Puss och kram

Likes

Comments

Måndag igen herregud måste alla veckor och helger gå så otroligt fort.

Helgen som var spenderades iallafall i Smedjebacken hos hjärtat. Och vi gjorde massor och ibland ingenting. Lördagen spenderades i Borlänge med hans brorsbarn, vi var på leoslekland och sen blev det bio å vi såg Tjuren Ferdinand. Bra film för både stora som små. Pojkarna tyckte Leos Lekland och bio var roligt, även vi vuxna tyckte det var kul.
Ja sen på söndagen så tog vi det bara lugnt efter allt leka på lördagen.

Idag så hade jag lilla N medans hennes pappa jobba och mamma var till läkaren och kollade foten.  Så då fick det bli en moster dag för henne. 

Ja nu är det ju ändå en ny vecka med nya möjligheter och upplevelser å jobb som vanligt.

Puss och kram

Likes

Comments

Sitter här och tittar på kalla fakta och blir så otroligt irriterad och arg över hur Sverige fungerar.

Vet inte riktigt hur mycket man ska tro på det som sägs men man blir arg ändå.

Att en familj med en medlem som har ett funktionsnedsättning inte får den hjälp dem behöver. Ska det verkligen behöva vara så? Nej det ska inte behöva vara så, man ska få dem hjälp man behöver. Man ska inte behöva kämpa och fajtas för att få den hjälp man behöver. Man ska inte heller behöva vara assistent åt sin egen familjemedlem utan man ska vara en mamma eller pappa,syskon och mor/far föräldrar. Man ska inte behöva säga upp sig från sitt jobb för att kunna ta hand om sin familjemedlem. Ja ni förstår vad jag menar, jag blir så arg för att alla inte får den hjälpen dem behöver.

Ja man ska få säga vad man tycker och tänker om världen och det här jag skrev ovan tycker jag bara är sjukt.

Likes

Comments

Jag tänker faktiskt inte skriva så mycket om vad jag har gjort denna vecka för det fattar ni nog redan vad jag har gjort så det blir bara tjatigt om man ska skriva samma saker hela tiden. Så nu tänkte jag skriva något helt annat om bara något allmänt som kan störa mig väldigt mycket men som jag måste få ut mig för det är nog inte bara jag som tycker sånt är väldigt irriterande.


Alla har vi ju en vän som alltid pratar om sina problem men inte lyssnar på dina egna problem utan det är bara vännens problem som gäller. När den där vännen ska berätta för dig om sina problem självklart lyssnar du till en viss del och sen så kommer vi till dig som ska berätta om dina men då när du väl har börjat så plötsligt så flikar vännen in med sina problem igen för dem är så mycket värre än dina problem. Alltså just sånt vill man ju liksom inte vara med om eller hur?. Varför ska vännen beklaga sig hos dig när du inte får beklaga dig hos din vän, tillslut så tröttnar man ju å lyssnar inte alls på sin vän och då blir det roliga samtalet endast med svar som till exempel : Ah,mm,ja,mhm och så vidare. Ja ni förstår väl vad jag är ute efter. Om inte så får ni fråga, för jag kan skriva lite luddigt.

Ja man måste vara ärlig med det man skriver och pratar om, men jag hatar verkligen en sån vän som bara pratar m sina problem om det ena och det andra. Men mina då när får jag förklara mina problem utan att du ska flika in med dina igen. Jag bryr mig inte om dina problem och jag vill inte veta om dina problem, jag vill inte heller veta om andras problem och liv. Jag har mitt liv, du har ditt liv och andra har sitt liv och dem kan vi behålla för oss själva.

Ja men det var väl allt jag ville ha ut hoppas ni förstår vad jag är ute efter.Puss och kram

Likes

Comments

Veckan är slut och nu laddas det för en ny vecka. 

Veckan som varit har jag tagit det lungt och förnyat min anställning som vikare så nu är det bara att vänta på lite jobb.
Ni undrar säkert varför jag inte söker jobb eller om jag söker jobb.Men jag vill inte söka jobb än faktiskt även fast jag vet att jag kanske borde göra det.Men jag trivs och jobba som vikarie fortfarande så jag tänker söka ett jobb när jag börjat tröttna att jobba som vikarie. Det är faktiskt  inte ett måste och ha ett fast jobb. Så länge man trivs med det man gör så ska man väl fortsätta göra det eller hur.

Ja och helgen har spenderats med min älskling och vad gjorde vi.  Fredagen gjorde vi inte så mycket vi tog det bara lungt.Sen på lördagen så åkte vi till Gävle och besökte lite Max och Burger King. När vi skulle åka hem från Gävle då blev det en jätteomväg hem, vi åkte nämligen mot Sala och Västerås vilket kanske blev en timme extra på väg hem jämfört med vad det skulle bli annars.Men jag och kartor eller vägar hem det går inte ihop. Så jag har lärt mig en läxa tills nästa gång vi ska åka till Gävle och hem att det är bra att använda gps.

Idag var vi på kalas och firade Felicia som fyller år i veckan och sen efter det var vi på bio och såg på Ted- För kärlekens skull. Sjukt bra film knappt så jag kunde hålla tårarna inne. Så rekommenderas att se den.

Ja om ni nu undrar om varför det är en bild med en dammsugare så är det för den har nog kanske gjort sina sista dagar. Den vill inte suga upp mitt smuts på golvet.  Som tur var kunde jag låna mamma och pappas sugare. 

Puss och kram

Likes

Comments

Nytt år, Nya möjligheter.

Nyårsafton bestod av bowling och indisk middag med kärleken. Ja han vann bowlingen så bättre lycka nästa gång för min del.
Sen efter det blev det lite mys framför en film på tv med chips och dricka,bättre slut på 2017 kan man inte ha.

Ja får se nu då vad 2018 har att ge mig, eller ja jag har redan allt jag behöver egentligen. Men det kanske ger mig något extra vad vet jag.

Nu struntar jag i om personen till fråga blir sur eller ledsen över detta jag kommer skriva nu men man gör bara inte sådär tycker jag. (X har ett namn)


Jag måste vara få tala ut lite om en sak som nästan förstörde min nyårsafton men det är tur man kan ta saker med en nypa salt och bara ignorera människor som bara vill förska förstöra ens liv. Eller ja förstörde även resten av kvällen på juldagen med.

Jo på juldagen så fick jag meddelande av den så kallade stort X och bara undrade massa saker om mitt liv och så vidare. Vad har X med sånt att göra, jag blir bara så arg och irriterad över att det ens hände. Varför ens kontakta mig över huvudtaget. Är det slut så är det slut.
Vaknade även på nyårsafton med ett meddelande från X, asså lägg av. X behöver inte veta saker om mig längre det är inte X angelägenheter längre faktiskt. Jag får bara en bad  feeling liksom när jag fick dem där meddelandena. Som att X vill förstöra det jag har för att jag har det bättre nu än då.

Ja det var väl det eller nåt sånt. Om ni nu tycker att jag varit hemsk i detta inlägg så säg gärna till.

puss och kram

Likes

Comments

Eftersom det är sista dagen denna jul så får det bli ett inlägg kanske årets sista inlägg men vi får väl se kanske hinner med ett till på söndag då det är årets sista dag.

Jag har haft en underbar jul då jag har fått fira med människan jag älskar. Så julafton spenderades i Smedjebacken med Kims föräldrar,syskon med respektive och syskonbarn. Vi hade det väldigt trevligt och rolig. Det tog ungefär två timmar att dela ut julklappar.

Juldagen spenderades med mina föräldrar,syster och hennes sambo å min systerdotter. Även där hade vi det väldigt trevligt och roligt.

Så blev väldigt mycket julmat kan man väl säga. Men julmat är gott men som man säger varje år man tröttnar alltid på dem där julmaten när man får äta den flera gånger.

Ja vad fick jag i julklapp, massor kan jag säga så tänker inte sitta och säga alla utan får komma några på bild istället.

Ja men får väl önska alla en god fortsättning så ses vi väl nästa år.

puss och kram

Likes

Comments

Om bara en vecka är det julafton, tänk vad året har gått fort och vad mycket som har hänt. Ja det har ju hänt massor som jag aldrig trodde skulle hända faktiskt. Ja år 2017 blev ju ett bra år trots allt annat där i mellan. Så år 2017 slutar bättre än vad 2017 började med, så man kan bara be om ett bättre 2018 vilket jag vet också kommer bli ett bra år.

Den här veckan så här jag jobbat på som vanligt. Å äntligen så har snön fått stanna kvar och för mig blir det genast roligare och jobba. Ja jag älskar snön verkligen det kan man inte tro men det gör jag. Jag blir ett barn på nytt när man får vara ute och leka i snön med barnen på jobbet. Vi åker pulka,bygger snögubbar och snölykter om snön tillåter sånt.  Barnen tycker såklart om att smaka på snön lite grann.

Jag fick även äran i torsdags och hämta lilla N från förskolan då henne föräldrar var på begravning i Älvdalen. Och att hämta en liten envis liten dam utan barnvagn på förskolan är en egen liten historia. Hon fick ju sluta senare än vad hon brukar på förskolan så hon var ju väldigt trött. Hon gick tre steg sen skulle hon bli buren till bussen, sen när vi skulle gå hem från bussen då gick hon kanske 5 steg ramlade och sen vägra gå mer. Men ja hon får skylla på moster för jag var exakt likadan i Lilla N's ålder.

Ja sen har vi helgen då den spenderade jag i Smedjebacken hemma hos hjärtat. På fredagen gjorde vi inget speciellt mer än och hälsade på hans granne.
På lördags kvällen  åkte vi och hans familj till Falun till något ställe och åt julbord. Supergott julbord var det verkligen, sen idag så här vi inte gjort något jättespeciellt mer än att fika hemma hos Kims föräldrar. Sen varit ute i finvädret såklart.

Måndag- Söndag följde jag även musikhjälpen vilket jag gör varje år vid den här tiden. Superbra tema även det här året, temat var: Barn är inte till salu. Det var en väldig känslosam  vecka kan jag säga några tårar blev det ändå. Man  blev både lite arg och ledsen över vad som verkligen händer i världen med barn.

Ja nog om allt detta. Nu ser vi framemot en ny vecka med nya möjligheter.

puss och kram

Likes

Comments