Råkade logga in o göra ett inlägg på den här bloggen för ett par veckor sen. Tänkte bara säga att om ni vill läsa en blogg där jag faktiskt bloggar så heter den http://nouw.com/emiliafunk. Så klicka in er på den istället!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kod för att importera min blogg till Nouw: 9563778388

Likes

Comments

Äntligen!! Så jag har längtat efter att skaffa mig en Macbook Pro. Nu kan jag äntligen göra allt som jag har velat så länge. Bloggning mm kommer bli så himla mycket lättare nu när jag har en bärbar dator. Men med följer ju även vissa program som inte finns på windwsdatorer. Typ iMovie, garage band haha. Har tänkt att så småningom köpa Final Cut Pro men det kostar typ 3000:- så det får vänta lite. Har ju Photo Shop på min gamla stationära som jag ska försöka få över på den här. Åh är så taggad! haha

Likes

Comments

http://nouw.com/emiliafunk

Ville börja blogga igen, men då börja om helt från början, nu när jag tagit studenten och startat ett nytt kapitel i mitt liv. Jag startade den även för att jag ville byta bloggnamn till "emiliafunk" istället för "emiliia". Så om det fortfarande är någon som kikar in på den här tomma bloggen så får den gärna kika in på min nya istället. :)

Kramis!

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att det bara är ynka nio dagar kvar tills jag tar studenten!! Det är helt galet. Studenten är något som man alltid har haft långt framför sig och så helt plötsligt är det bara nio dagar kvar.

Den här veckan plus förra veckan har nog varit de mest intensiva veckorna på hela gymnasiet för min del. Jag har haft ett tal i engelska 7, en inlämning i engelska 7 , matte 5 kursprov, massage praktiskt prov, massage teoretiskt prov, fysik 3 redovisning och kvar återstår en åttasidig lång religionsinlämning som ska in imorgon (är närstan klar som tur är) samt en matteinlämning till på fredag. Förutom allt skolarbete har jag tränat flashdance på helgerna och skrivit om en låt + koreograferat ett nummer, tillsammans med Moa, som hela klassen uppträdde med igår på avslutningsmiddagen med Naturprogrammet. Snart kan äntligen stressen vara över. På fredag lämnar vi in datorerna och efter helgen börjar studentveckan!! Är så taggad på att äntligen få sluta skolan.

Likes

Comments

Efter studenten ska jag och Emil vandra i fjordarna i Norge. Längtar så jag spricker! Det kommer bli världens äventyr med branta bergssluttningar, kajakpaddling, läskiga stup, bad i friska sjöar, matlagning över öppen eld och övernattning i tält. Jag är en riktigt äventyrare så längtar som bara den att få komma ut i världen och få vara fri. Har mer och mer fått upp längtan efter att resa och se världen. Jag vill inte bara på solsemester (även om det också är skönt såklart) utan jag vill på äventyr och upptäcka!

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det egentligen dans men jag hoppar den idag. Det känns både bra och dåligt. Jag har gått en lång dag från 8-16 och hade ett ärende efter skolan så jag kom inte hem till Emil förrän kvart i sex. Jag har gymnasiearbete att göra och så är jag extremt trött nu. Men jag får alltid dåligt samvete när jag skippar dansen. Dels för att jag har betalat för kursen men självklart också för att jag missar vad vi gör och ett tillfälle att träna. Jag hatar det verkligen men samtidigt då det är så mycket har jag inte ens lust att gå. Dansen ska ju vara höjdpunkten på dagen men så kändes det inte alls idag. Tråkigt...

Likes

Comments

Sista kvällen i Säfsen gick vi och åt på restaurang. Jag och alla utom Berndt tog älghamburgaren och den var riktigt god! Väldigt goda pommes frittes och dressing till också. mums!

Likes

Comments

Hejsan! Det blev inget inlägg igår kväll. Insåg att jag inte hade datorn med mig, haha.
Vi har precis ätit lite våfflor och ska nu bege oss hemåt. Först ska vi bara lämna tillbaka lite skidor vi hört och så.
Usch, ser verkligen inte fram emot skolan imorgon. Fy vad jobbigt med gymnasiearbetet o massa...

Likes

Comments

God förmiddag på er! Jag Ellen och Emil sitter nu inne och värmer oss på ett café vid backen. Det är riktigt snöigt och blåsigt idag så det piskar ordentligt i ansiktet när man åker. Vi ska snart åka tillbaka till stugan för lunch och sen får vi se om vi åker något i eftermiddag. Det är väl tanken men jag ligger gärna och läser istället, haha :P Vi får se hur det blir.
Ikväll ska vi äta på en restaurang här i Säfsen och då kommer jag ha wifi! Ska försöka fixa ihop ett mer ordentligt inlägg då från datorn.
Kram kram

Likes

Comments

Instagram@emiliafunk