Livet som student&mamma

Nu tänkte jag skryta lite om mig själv, bara för att jag tycker att jag är värd det. Det första året på högskolan har passerat och snart är det dags att påbörja termin 3. Jag har kämpat som en galning hela året med jobb, Liam-tid, plugg och husplanering, och jag har uppenbarligen fått ihop min tid bättre än jag trodde, för inte bara det att jag tagit mig igenom året levande, jag har även klarat varje kurs. Jag har ingenting efter mig till hösten vilket känns helt galet skönt! En kurs har suttit riktigt långt inne, men nu är även den avklarad. Blir så glad och stolt över mig själv. Jag trodde aldrig att det skulle gå, speciellt inte när jag i slutet knappt kunde komma ihåg vad jag själv hette. Jag har verkligen varit nära botten och viljat ge upp, men ibland är envisheten en bra egenskap. Nu ska jag försöka vila upp mig och samla på mig reservkrafter för sista året.

Tillåt er att stanna upp och berömma er själva ibland, jag har nått mitt första delmål och kunde inte varit mer stolt. Nu är det dags för delmål 2.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Projekt Tallbacken

Ni följer väl vårt husbygge på instagram? vibyggertallbacken2017 heter vi och där lägger vi upp alla tankar, all inspiration och alla händelser som sker. :)

Likes

Comments

Projekt Tallbacken

Marcus har jobbat på medan vi haft semester uppe i norr. Han har fått upp alla väggar på nedervåningen och där är nästa moment elektriker, de dyker upp idag. På övervåningen har det även där kommit upp väggar. Jag har inga egna bilder

Övervåningen utan väggar.

Isolering på plats. Marcus och hans morfar hjälptes åt att få upp det.

Även plasten har kommit upp.

Kommunen var på plats för att kolla igenom så att konstruktionen är rätt, och efter ett godkännande från dem kunde Marcus fortsätta med att stänga igen övervåningen.

Här är det påbörjat med gles. Många moment innan det är klart för gips.

Och här är väggarna på väg upp på övervåningen.

Så här ser det ut när han slänger upp väggarna ensam.

Vår blivande gräsmatta som ska jämnas ut så mycket det går.

En gammal bild innan målningen var påbörjad på det Marcus kallar för snickarglädje. Vi har fina detaljer på huset.

Likes

Comments

Livet som student&mamma

Vilka fina dagar vi har bakom oss och även idag ska solen varma oss med sina härliga strålar, så vi får packa ihop oss och hitta på något roligt även idag.

Vi har varit på rajalla och kollat i affärer och lekt i den lilla lekhörnan, vi har ätit min favoritpizza med Christian, Emmi och Malin, vi har hälsat på hos Nadja, vi har ätit på gamla jobbet, lekt på stranden, varit på kalas och badat på Ekobadet med Malin & Lukas. Och vi har varit på trafikparken och roat oss, fikat på Taavolagården och bara busat hemma med min syster med familj. Idag blir nog ett lugnare tempo, samtidigt som jag vill umgås med vännerna innan jag ska hem. Har en del grejer jag vill få gjort, men frågan är om jag hinner med det under den här resan.

Liam älskar sina kusiner vilket värmer mitt hjärta något så fruktansvärt. Han ser verkligen upp till dem och skiner upp när han får leka och busa med dem. Älskade ungar, så tråkigt att ni inte får träffas så ofta.

Nu börjar återigen känslorna bubbla, det ska bli skönt att åka hem på torsdag, men det skär i hjärtat att veta att det dröjer tills vi kommer upp igen.

Likes

Comments