Vardagen i Göteborg
Sista dagen jag är här uppe nu. Imorgonbitti bär det av hem till min familj igen. Härligt ska det bli. Har haft hur roligt och mysigt som helst här, men nog saknar jag ändå mina killar där hemma.
 
Gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss. Den ene hade ont i magen så fick hämta hem henne för att hon kräktes. Blev ingen skridskoåkning för oss, tråkigt nog. Men vi hade hemmamys hela dagen. Snälla moster bjöd på godis mitt i veckan. Hoppsan.
 
I tisdags var det ju underbart väder, så vi tog cyklarna till Maxi för att handla fika. Åt glass och hade picknick och var ute tills det blev kallt. Två olika lekplatser var vi och lekte på. Härligt var det!
 
 
 
 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Återigen en ny dag med nya utmaningar. Denna dagen startade ovanligt lugnt då båda tjejerna var uppe innan mig och dem plockat fram kläder redan igår kväll. Skön start.
Vi tog den lilla promenaden till skolan och efter det fortsatte jag på en lite längre tur innan jag kom hem. En halvtimme knåpade jag ihop och det kändes alldeles lagom då jag är så slemmig i halsen och snoret började forsa ner. Kumla bjuder på alldeles utmärkt vårväder denna tisdagsmorgon.
 
Igår var vi ju på lek- och buslandet. Tre actionfyllda timmar och till och med jag vågade på mig litegrann. Tjejerna hade roligt och vi åt lite mat innan vi kom hem och dem hämtade sin kompis för att fortsätta leka. Vi var allihop lagom trötta när kvällen kom.
 
Jolie- jag vill förlova mig med Kalle.
Jag- jaså? men ska ni gifta er när ni är såhär små?
Jolie- men nej, vi ska gifta oss sen när vi blir stora förstår du väl. Vi ska bara förlova oss nu.
 
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Nu börjar helgen lida mot sitt slut. Idag var det hockeyträning på schemat. Fick på Ella hockeyutrustningen utan att sätta på något i fel ordning. Tur var väl det eftersom vi kom i sista minuten. Jag och lillen sprang omkring på läktarna, var i caféet och åt toast och drack loka och vinkade till Ella varje gång hon såg oss. 
 
Jolie var med i lokaltidningen efter gårdagens uppvisning. Ella fick ett diplom från hockeyskolan. 
 
Annars har väl dagen inte bjudit på någon speciell tempohöjning förutom det vanliga springet som tjejerna bjuder på! Jag har som vanligt tagit en powernap för att orka med allt. Tjejerna har ätit den bästa carbonaran NÅGONSIN! Till och med bättre än mammas. Wow. 
Och så har vi allihopa duschat. Ellas rufs tog en halvtimme att reda ut. 
 
Snart är det dags för tjejerna att hoppa i säng och för mig att titta på farmen. Men först ska jag bara höra färdigt på matchen mellan Frölunda och Luleå.
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Idag har vi varit och tittat på konståkningsuppvisning som minstingen hade. Så gulligt med alla små som ramlar runt, kämpar sig upp igen och gör köttbullar och allt vad det heter. Och inget fel på självförtroendet på våran lilla brutta heller. Hon skulle gott kunna dela med sig av det till oss andra. Men hon var otroligt duktig! Och det blev mycket spring fram och tillbaka från läktaren då vi skulle fixa med ombyten. 
 
En sväng på Bra&Begagnat blev det också men där hittade vi ingenting. Eller jo, tjejerna hittade en hel del men det var ingenting jag ansåg vara värt att lägga pengar på. 
 
Får se vad vi (läs: jag) orkar hitta på resten av dagen. Tjejerna pratade om Marieberg, lek- och buslandet och en cykeltur. Men denna trötta låtsas-mamma behöver lägga sig på soffan en stund och koppla av. Hahaha.
 
"Emppa, det är bra att du ser ut som mamma, för då lyssnar vi på dig mycket mer. Du är nästan exakt som våran mamma."
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Nu ska min babyfeber mättas då jag ska leka mamma i en vecka. Visserligen mamma åt två underbara töser som är uppfostrade och lyssnar när man säger till, så jag tvivlar på att detta kommer mätta babyfebern, snarare tvärtom. Men vi får ju se hur utmattad jag är i slutet på nästa vecka. 
 
Har haft en morgon som jag aldrig tidigare upplevt. Skrattade mig igenom morgonstressen som innebar strump-sökande, tandborstning och hårfix. Pälsade på mig ordentligt för att ta den lilla promenaden till dagis i det lätta duggregn som föll, men då springer tjejerna till bilen. "Emppa, du fattar väl att mitt hår inte kan bli blött! Det förstör ju min frisyr, så vi MÅSTE åka bil idag". Kunde inte låta bli att lyssna på lilla prinsessan så vi tog bilen, för vi kan ju faktiskt inte förstöra hennes frisyr. 
Kl. 13 är min lilla powerbreak över och innan dess tänkte jag ha hunnit röja upp lite här så att jag möjligtvis kan hitta något här under kommande vecka. Det flög omkring lite allt möjligt här imorse, så ni kan ju tänka er hur det ser ut.
 
Igår när jag lämnade min sambo och hund så grät jag en skvätt. En vecka kan kännas som en evighet när man väl ska lämna, samtidigt som jag vet att tiden kommer gå av bara farten eftersom jag har två virvelvindar här som förgyller mina dagar.
 
Ska koka mig en kopp kaffe och titta på nyhetsmorgon en stund innan jag tar tag i denna dag ordentligt.
Ha en bra fredag allihopa! ?
 
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
I helgen har vi vårstädat ute på gården, inte mycket kvar att göra nu, bara "lite" löv kvar. Rabatterna är färdigrensade så våra påskliljor kan blomma fram utan hinder, krattan åkte också fram så jag fick bort en sex skottkärror med löv. Bara lite kvar nu i jämförelse med vad som fanns där från början. 
En sänggavel slängde vi också ihop idag. Så sjukt fin och jag är så nöjd! Så tacksam över att jag har en händig man som kan allt. Till och med inredning.
 
Sitter med färg i håret också nu. Blonderade hela håret trots att jag sagt att jag aldrig ska göra det, bara slinga, slinga, slinga tills det blir ljust. Och likt förbannat så gjorde jag som jag sagt att jag inte ska göra. Och resultatet? Kyckling-huvud. Bara att dra på sig mössan och åka till kvantum för att köpa en till färgburk, så nu sitter jag och hoppas på det bästa. Att jag aldrig lär mig.
 
Igår var vi på loppis och fyndade. Hittade äntligen silverfat som jag kan sätta blockljus på. Har letat så länge och äntligen hittade jag. 20 spänn gav jag för det. Älskar loppisar!
 
Imorgon är det back to work och från och med imorgon jobbar jag heltid. Gött e de. Hoppas på lite extra pengar att göra roliga saker med. 
Till kvällen är det hockey! Kvartsfinal Frölunda-Luleå!
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
Nu ska vi se vad jag har att berätta för er alla.
Jag har fått förlängt på jobbet till året ut, plus att jag gått upp till heltid. Gött.
Vi har bokat en kryssning till Helsingfors i början på april, hoppas bara att Natta och Nicke kan hänga med så blir det ännu roligare! :)
Jag ska åka till systeryster och vara barnvakt i en vecka. ?
 
Jag har sådan hemlängtan just nu. Värre blev det igår efter att jag pratade med mamma på skype i en och en halvtimme och sedan i telefon med Emmi i ytterligare en timma. Kan inte förstå att jag missar så mycket i deras liv, stora händelser som man som vän bara vill vara där och dela. Det är så mycket nu så jag önskar jag kunde dela på mig och befinna mig på två ställen samtidigt. 
 
Hela helgen har det varit fullrulle, har hängt med släkten. I fredags var vi hos Jim och Carola med hela tjocka släkten. I lördags var vi hos Jani och igår var vi hos Christer. Dessutom har jag jobbat under helgen så är lagom trött och sliten då jag bär runt på en förkylning också. Men vad gör man inte för att få umgås med allas vår Nasse! ?
 
Jag har påbörjat rabattrensning här hemma också. Känns sådär eftersom jag inte har en hum om hur rabatter ska se ut och vad som ska klippas bort och vad som ska sparas. Hahaha.
 
 

Likes

Comments