Vardagen i Göteborg
det är tur att man har ett jobb att gå till för att få dagarna att gå. jag jobbar hellre än att sitta hemma, när man ändå inte har något planerat.
är ledig först på lördag, då har jag jobbat 12 dagar i sträck. men pengar behövs ju alltid. tvättmaskinen är sönder(!!), bilen ska ha ett nytt merca-märke istället för det där fula som sticker upp, nya sommarfälgar ska hittas och rutorna ska tonas. pengar pengar pengar. skulle behöva ha lite flyt så jag kunde vinna några mille.
 
längtar till skatteåterbäringen. får några tusen från sverige och förhoppningsvis några tusen från norge. plus att jag blivit månadsanställd på jobbet nu, yeey. så lite semester får jag i sommar. 
 
puss och kram
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
tänk att vad jag än försöker sysselsätta mig med under dagarna här nere så saknar jag ändå mina vänner där uppe i norrland. kan inte fatta att jag är så långt borta. att jag inte kan vara med. vi bara glider isär, hörs av mer sällan för varje vecka som går. det känns hemskt, det känns tomt. vill bara få ha er nära och skratta med er. kramas med er. ni är det bästa jag har.
 
mitt hjärta i australien och mitt finaste guldkorn i kristianstad. och mina guldklimpar i haparanda. livet är så förbannat tråkigt när alla går sin egen väg och man skiljs åt och sällan ses.  
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
tisdag idag. helgen sprang iväg då det var fullrulle. fredag - angered. lördag - utgång. söndag - kalas.
utgång i kungälv. alltid roliga förfester men aldrig någon större hit på krogen. såå mycket bättre inne i stan.
 
alex har fyllt år så det har varit kalas gånger två. både hos pappa och hos mamma, så med andra ord har jag haft en riktig ätar-vecka. omöjligt att tacka nej till kakor, bullar och tårtor. finns inte i min värld att göra det.
 
men tränat har jag också hunnit göra. litegrann i alla falll. känner mig faktiskt mer taggad än någonsin på att forma till kroppen lite med kost och träning. det enda som är problemet är väl att förkylningen kommit tillbaka, eller är på väg tillbaka i alla fall.... just my luck
ska vänta ut denna förkylning, sen är det all in!
 
denna jobbvecka består av sju arbetspass, så ingen vila. men pengar behöver man ju alltid med tanke på allt man vill göra i sommar. 
 
puss och kram
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
äntligen fredag. gött e de
 
idag ska vi till angered och äta tacos och titta på let's dance med jim och carola :) mysig fredagkväll. och imorgon ska jag på hemmafest.
 
dagen började bra, blev cxworx och lite cardio på löpbandet på morgonen med natalie, sen åt vi kinabuffe och tittade lite på stan. mysig start :)
 
puss och kram
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
äntligen tog jag tummen ur och rensade ut allt som jag aldrig använder längre av olika anledningar. det resulterade i mer plats i byrån och mer plats för nya kläder. hehe.
blev en hel del som bara ligger och skräpar hos mig. nya kläder med prislapparna på, samt lite äldre välanvända kläder. allt från skor och jackor till fest- och träningskläder. 
 
 

Likes

Comments

Mode&skönhet
alla vet att man blir mer motiverad av att ha nya snygga träningskläder och skor. så, idag har jag surfat nya grejer hela dagen. ge mig lite pengar så jag kan hitta motivationen igen när förkylningen är över ;)
 
 

Likes

Comments

Mode&skönhet
gillar ni att skapa outfits? klicka här och styla ihop dina egna favorit-plagg med varann. :)
 
 
 
 

Likes

Comments

Inredning
har alltid drömt om ett eget dressing room, där jag får ha ordning och reda på mina kläder och skor. istället för att som nu, ha alla kläder intryckta i en byrå, mina skor, jackor, halsdukar osv, intrycka lite där dom ryms. 
 
fast en vanlig garderob hade inte heller varit helt fel. but a girl's gotta dream ;)
 
 
 

Likes

Comments

Vardagen i Göteborg
fyfan för denna förkylning alltså. kan knappt sova på natten för att jag hostar ut lungorna och näsan är så täppt så jag inte får någon luft. vad underbart!
 
har inte ro att ligga ner och vila vila vila när det finns massor av saker som ska göras. 
det enda jag gör är att ligga i soffan och surfa kläder. och skor. som jag ändå inte har råd med. så trist.
näe, jag är inte bitter.

Likes

Comments