Vardagen i Haparanda
godkväll käraste bloggen. ligger i soffan med både täcke och kudde, redo att sova. ja, jag tänkte sova på soffan i natt.. somna till mitt älskade desperate housewives som jag nöter dag ut och dag in.

lägenheten är skinande ren. har dammsugit, dammtorkat, rensat garderoben, skurat, tvättat två maskiner tvätt och sorterat allt. ingen disk och inga smutskläder. så fint när det är cleant! gilla. precis vad man behöver när skallen är stökig.
har även handlat och tagit en timmes promenad med sanna, samt bastat. jag som inte gillat att basta sen jag slutade brottas har bastat tre gånger på mindre än en vecka, whatta? schkuuumt.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen i Haparanda
hola! är ledig idag och tur är väl det för jag har världens huvudvErk och nästäppa och hela kittet. förkyld som attan. måste nog åka hem till mamma och få medicin och bli frisk.

igår bastade vi igen, fast det var inte lika skönt. den hann slockna bara för att jag hade besök och vi lärde oss stava ord. och för att vi spelade gh när besöket for iväg. hur som helst så fick vi basta i en bastu som blev ljummen ganska snabbt.

ska ta och röja upp här hemma, ska skrubba igenom hela lägenheten och få det skinande rent! och tvätta tvätt bara för att jag är så sugen! först ett avsnitt dh så jag får lite energi!

Likes

Comments

Vardagen i Haparanda
helgen är över, och snart även påsken. min påsk har gått i dansandets tecken, fan vad det är roligt! är som sugen på att dra ut nykter idag igen bara för att få shakea lite fuldans med min kompanjon! roligast är faktiskt när man är nykter, så kör nog på den banan ett tag framöver. som i fredags, billigt och bra med vatten och gratis inträde!

och här hemma hos mig ser det ut som skit, jag och belle härjade som på natten i onsdags, skulle börja spela gh mitt i allt och äta mat osv osv. ja ni förstår. stök.

idag var min älskade mamma och hälsade på mig på grillen också, fick lite hemlängtan! fast det beror nog mest på att hon sa att jag har ett påskägg liggandes där. ah, skönt att man aldrig är för gammal för sånt ;)
och igår fick jag cruisa lite fulmersa med brorsan, märkte direkt att vi är syskon då vi har samma temperament, haha. han är ju king my bro! bara pappa och syster kvar att få hänga lite med. miss u

och jag har haft en skitbra dag idag, har varit glad och haft en sån energi så det inte är sant. så, nu vet ni vad jag pysslar med! xoxo

Likes

Comments

Vardagen i Haparanda
då är denna tisdag så gott som över. träningen med ungarna var värre än jag föreställt mig, hade glömt hur små elva-tolv åringar faktiskt är. dom vill inte och dom lyssnar inte. men det gick nog ändå bra tillslut, var bara tvungen att vinna deras respekt! och nu vet jag vilken nivå jag ska sätta träningen på.

har hängt upp lite fina tavlor här med tjejerna, blev jättefint! nu är mitt hem fint och mysigt. speciellt såhär på kvällskvisten när jag har levande ljus som lyser upp rummet. åh. känner mig lycklig. som en ny och ren människa.

ska förflytta mig till soffan och kolla lite desperate housewives. imorgon är en ny dag!

Likes

Comments

Vardagen i Haparanda
sista lediga dagen innan jag börjar jobba igen! den ska jag spendera med mina fina vänner, precis som igår, och med en fysträning för tihc's 11-12 åringar. känner på mig att det blir en bra dag!

igår bjöd jag på fika till mina fina vänner här hemma hos mig. och så kollade jag matchen och som vanligt försvann drömmen om allsvenskan. samma sak varje år. trist.

nu ska jag vänta på att tina vaknar till liv så vi får pyssla färdigt här, fast om jag känner henne rätt så dyker nog smset upp först efter tolv. alltså har jag gott om tid på mig att göra annat ;-)
ska kramas med en snygg!

Likes

Comments

Vardagen i Haparanda
nu är jag stadsbo. känns halvskumt, på något sätt som att jag bor hos sarpa, bara lånar hennes lägenhet ett tag. men det blir nog bättre snart! måste bara bo in mig. och med mina älsklingar på väggarna blir det nog skitbra!;) vilken tur att jag har en så kreativ och fin vän som tina.
har förövrigt äntligen en lugn stund här. har varit i fullgång hela tiden, sprättat pengar på ikea, ica och hyran är betald. nu är det bara att röja undan kartonger och packa upp allting så bjuppar jag på bastukväll här snart till alla er sötungar som hjälpt mig!
och förresten så är jag så glad över att jag har så fina föräldrar som hjälper en med allt som har med flytt att göra! PUSS PÅ ER!

högskoleprovet har jag ju också gjort. det gick som det gick. hahha. hade inga höga förväntningar, men hade ju självklart hoppats på ett bättre resultat än det jag kommer att få. men, nu är det gjort iallafall så det är ju bra!

igår myste jag med c här i mitt nya hem istället för att dra ut. kändes bra. hoppas att han också kommer hit och bor med mig, då skulle jag vara världens lyckligaste! ?

nu fortsätta packa i väntan på att min fina tina ska komma tillbaka! älskar dig!

Likes

Comments