Vardagen i Haparanda

jag och nadja hade otroligt roligt igår, har inte skrattat sådär mycket på länge. och anledningen till att det var så kul... ja det är ju egentligen det som är det roliga, för det finns ingen :o hahahahha! det bara är så, vi hade kul...

till min stora förvåning fick jag träffa min a-lags tönt igår och det var ju trevligt :) fick till och med sova bredvid honom, och näääästan under samma täcke också, men sen blev det såklart för varmt för honom. det var king. hehe.

idag har sprungit fram och tillbaka mellan skolan och lägenheten, och det är väl sådär med tanke på att min efterlängtade sovmorgon till 12.20 inte blev av på grund av något dumt möte i aulan som tog 10 minuter! tack för den :(
men det var mysigt med ett långt hål då christoffer ville komma och chilla med mig. eller HAN chillade, jag lagade kyckling och ris åt oss. och när vi hade ätit och sådär så for vi tillbaka till skolan där jag satte mig på bänken och chillade i en timme med folket innan jag hade dagens första lektion.

christoffer slutade före mig så han hämtade nyckeln av mig så han kunde fara till läggan och sova, och efter min sista lektion, som även var den andra för dagen, kom jag och gjorde min älskling sällskap, och så hälsade lillebrorsan på också. det var najs!

nu är christoffer på kuben och taggar inför matchen som börjar klockan 19, och jag väntar på mamma som snart borde komma hit. då ska jag chilla lite med henne och sen ska jag iväg till kuben för att kolla a-lags matchen med jessica, christoffers lillasyster :) det blir kul!

det är han jag vill leva med, det är han jag vill åldras med.
jag älskar dig christoffer :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

två bra band: hm, det var en bra fråga.. 
två obehagliga filmer: alla skräckfilmer är obehagliga
två roliga ämnen i skolan: idrott och... idrott hehe
två saker du jättegärna vill ha: money, money, money!
är du glad just nu: jooo!
är du snygg: klart :)
är du rik: om det ändå vore så väl...
är du rolig: inte alltid, men ibland!
är du stark: jag är biffen föffaan
är du bra på något: förr var jag bra på brottning, men nu är jag dålig :(
är du snabb: hehehhe
är du snobb: absolut... inte!
är du hungrig: liiiiite
är du trevlig: för det mesta
är du med i någon klubb: brottningsklubb, japp
är du intressant: beror väl på
är du religiös: nepp
är du kåt: grrraaauuu ;)
är du sportig: jamenvisst!
är du solbränd: nää :(
är du beroende: njaa, är nog inte direkt beroende av nått..
är du singel: lååångt ifrån
är du kort: fråga inte!
är du tjock: jo, jämfört med mina syskon!
är du bestämd: rätt så
är du uttråkad: japp
är du nyklippt: japp
är du smart: vi kan ju alltid säga så :)
är du blyg: nepp
är du en bra flick/pojkvän: det tror jag nog!

Likes

Comments

Vardagen i Haparanda
syrran lyckades återigen göra min blogg obrukbar för ett tag, så därför måste jag skriva några rader här, för japp jag måste bli av med dagens sug av att skriva lite.. jag tror jag är beroende så att, well ooops.....

körningen med gunnar idag gick prima, och jag är ruskigt stolt över mig själv för att jag varje gång lyckas göra bättre ifrån mig än vad jag förväntat mig. det blir sådär wow-faktor på typ allt jag gör :) hej körkortet, i'm on my waaaaay!
och för inte så länge sen kikade Christian, Miika och Lucas förbi här och socialiserade med mig. det var kul med lite sällskap och sådär för det blir rätt långtråkigt i längden att vara här helt ensam med min dator när ingen orkar umgås. och med tanke på hur rastlös jag blivit den senaste tiden är det veeeerkligen en plåga att inte göra något.
nåja, snart borde nadja också titta förbi och då ska vi se vad dagen har att erbjuda, tror det lutar åt att laga någon god mat, chilla lite och sen får vi se om jag är lika hurtig som hon och far på body pumpen. det blir naaajs :)

så vill jag bara säga att:
jag hoppas min a-lags tönt till pojkvän har tid att träffa mig idag för det skulle också vara tungt naaajs. men det honom vet man ju aldrig när det alltid är en massa träningar.. blä för sånt :D


You ought know by now how much I love you
The world may change my whole life through
But nothing's gonna change my love for you

Likes

Comments