Kode for å importere bloggen min til Nouw: 0615817614

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei folkens! Og beklager for den lille tida jeg har vært borte. men på onsdag altså i går hadde jeg naturfags prøve (som ikke gikk bra i det hele tatt) Så det eneste jeg jeg gjorde på tirsdag var å øve. Det er typisk meg å øve dagen før og jeg gjør det hver eneste gang. + Jeg hadde kamp på tirsdag ved Malvik og kom ikke hjem igjen før sent på kvelden. Så det jeg gjorde når jeg kom hjem var egentlig bare å dusje, spise,  se litt på tv så gikk turen til sengs. Og i går var en litt vanskelig og travel dag på en måte. Skal ikke gå så veldig mye innpå det men for å si det sånn jeg hadde egentlig trening men den kom jeg meg ikke på. Som tilsvarer at jeg ikke har vært på trening denne uken heller - jeg som skulle skjerpe meg...  

Jeg har forresten kjøpt et nytt design til bloggen. Jeg gjorde det på lørdag og jeg er kjempe fornøyd. Jeg kjøpte på kvdesign.no og kjøpte mitt forrige design der også. Men jeg hadde hatt det i 1 år nå så jeg tenkte det var på tide på et nytt. Og jeg var også begynt å bli lei det andre. Jeg er usikker på om jeg skal gjøre noe annet med headeren, eller om jeg skal ha den slik den er nå. Jeg har ikke helt bestemt meg, er en usikker Emilie rundt akkurat det. Hva synes dere? 

                                            

                       - Almost

 

Nå er det snart fredag igjen og ukene går såå fort. Og det er jo bare positivt. Snart er det påskeferie og til slutt er det snart sommerferie. Og det er så masse spennende som skjer framover - jeg klarer nesten ikke vente. Bursdag, Helene kommer på besøk & konfirmasjon og til slutt er det sommer - tenk på det. Sommer er helt klart fin favoritt årstid - jeg hater høst og vinter. Vår er helt greit men det er liksom en vente årstid til sommeren kommer. 

Nå skal jeg legge fra meg mac `en og telefonen og heller se på tv. Håper det er noe å se på. Synes programmene de sender på tv har begynt å bli så dårlige. Jaja... Krysser fingrene♥
  

Likes

Comments

God mandag, og en helt ny uke var igang. Jeg har akkurat kommet hjem fra Thora Storm, der jeg har konfirmasjonsundervisning. Jeg må ærlig innrømme at jeg gleder (!!!) meg veldig til jeg er ferdig med undervisningene. Hver mandag i 10 uker er kjedelig spør du meg. Selvfølgelig er det jo inntressant, man lærer jo om ting man kanskje ikke visste om fra før, men nå har jeg vært der en del ganger så jeg kjenner jeg begynner å bli lei.  


 

...


Været her i Trondheim er jo helt fantastisk. Idag var den snøen jeg snakket om tidligere nesten borte borte, solen varmet og vinden var faktisk varm. Jeg begynner å få skikkelig vårfølelse noe som minner meg på de kommende tentamene. De er det verste løpet av skoleåret. Jeg har en tendens å glemme alt til tentamen noe som er suuuper kjipt for meg. Jeg har en hjerne like stor som en nøtt, og tror jeg må lide av korttidshukommelses tap. 

 

Husk! Hva enn du går igjennom finnes det alltid et lys i enden av tunnelen. Jeg vet hvordan det er å stå opp på morningen å spørre seg selv: "Er det egentlig vits?". Ja det er vits. Alt ordner seg alltid til slutt. Det føles kanskje ikke sånn når du er i det. Men jeg lover deg om 1 år fra nå vil ting ha ordnet seg. Iallefall litt. Alltid se framover og aldri bakover på dritten som ligger der. Det som har skjedd har skjedd & det som er gjort er gjort. Aldri bekymre deg for mer enn nødvendig. Og det finnes alltid hjelp der ute. 

Dagens visdomsord fra meg. Håper dere får en fin mandag videre. Nå  er det bloggerne og Paradise Hotel som står på agendaen♥

Likes

Comments

Det er så deilig når du våkner til solen skinner inn gjennom vinduene dine og alt er helt musestille. Det var det jeg gjorde idag, og det var en fin måte å våkne på. Snøen her i Trondheim hadde akkurat regnet bort da det bestemte seg for å snø 2 meter med snø. Jeg var klar for vår jeg nå, men det var nok ikke været. Det jeg synes er det værste med snø er når det skal regne bort, og så blir det kaldt - som gjør at det ender opp med at det blir is, som tilsvarer at jeg blir et nervevrak for å gli når jeg går til skolen f.eks... - isen sliter meg ut.Jeg laget også en frisk og god smoothie i morrest. Er det noe jeg elsker så er det smoothie. Det er så himla godt, og det er så enkelt å lage i tillegg som er super positivt. Det tar deg toppen fem minutter og ta-dah en forfriskende god smoothie klar til å bli servert. Jeg har funnet ut at jeg liker grønn smoothie, og jeg har alltid hatt lyst til å smake på det men har aldri turt - pyse kaller jeg det. Jeg smakte for første gang i går på Espresso House og den var himmelsk god. Hvis du har en oppskrift på grønn smoothie gjerne del den med meg♥· IN MY SMOOTHIE TODAY ·

 ...

Nå er det trening som står for turen og jeg kjenner jeg gleder meg til å trene. Jeg har ikke vært på trening hele uken ellers så det blir godt å få begynt igjen. Det var noe hele tiden som kom i veien denne uken når det var trening som gjorde at jeg ikke kunne dra. Men nå er jeg back on track og er klar for å spille fotball igjen. 
 

Likes

Comments

//ADLINKS

 

Hei hå! Og gode nyheter, sko uke hos Nelly.com. Jeg har enormt med sko og vil si at jeg har sko-dilla. Jeg elsker sko, og jeg elsker å få skoene til å matche resten av antrekket. Nå har de masse sko ute på Nelly, som du garantert kommer til å like. Jeg har falt for alt for mange, og jeg er ikke den rikeste så jeg er i sparingen. Ta en titt du og♥

                                                                                                 1 HER / 2 HER / 3 HER

                                                                                              4 HER / 5 HER / 6 HER               ... More is more

 

Likes

Comments

På lørdag kjøpte jeg denne kule hettegenseren. Jeg har hatt lyst på den en stund så jeg tenkte å kjøpe den mens jeg hadde sjansen. Jeg har så mange hettegensere fra før, men denne måtte jeg ha.  Det gjorde seg veldig med det som står på den, og dette er en hettegenser jeg ikke kommer til å bruke til koseklær - hvis dere skjønner?. Jeg synes den er så fin, og jeg tror den kan bli veldig fin med et skjørt. Jeg vil kalle meg en feminist, jeg står veldig for det kan kvinner kan klare like mye som menn. Og at likestilling er veldig viktig i vår verden. 
 

Hettegenseren er fra Gina Tricot og kostet bare 199,-. Tydeligvis er denne hettegenseren en av mange klær som er med i en slags kleskolleksjon som kalles "The good project". Som vil si at de har fokusert veldig mye på å lage klærne så miljøvennlige som mulig. De har brukt økologisk bomull fordi det er mye bedre for miljøet, og for menneskene som lager klærne. De har også laget klærne slik at du ikke trenger å vaske de mer en nødvendig, med mindre det er kommet en flekk på f.eks genseren. Da kan du heller bare la plagget henge til luft - veldig fornuftig. På nettsiden til Gina Tricot kan du lese mer om hva det good project går ut på- verdt å sjekke ut.


                                                                          

Likes

Comments
Heihei dere, og god søndag♥ Helgene går så fort, føler det var fredag for 10 minutter siden. I går kom jeg meg til byen som jeg hadde lyst til, men formen var ikke på topp. Men jeg kom meg dit og jeg fikk kjøpt litt av hvert egentlig. Jeg fikk meg nye fotballsko, trenings t-skjorte, nike sokker, hettegenser, og noen nye putetrekk. Putetrekkene var på salg til 49,- på kremmerhuset. Så jeg tenkte å slå til. Jeg likte de jeg kjøpte veldig godt. Nå har jeg endelig fått litt farge inn på rommet.. En ting jeg angrer på var at jeg ikke kjøpte et i grønt & gull ish i tillegg. Jaja, får nok et grønt en en gang senere...

 

Nå har jeg akkurat spist frokost og har tenkt å se litt på serie før jeg må på trening KL fire. Jeg skal også dra med konfirmasjons invitasjonene til de som bor her i Trondheim. Alle som bor i Bodø har fått sine. Jeg kjenner jeg gleder meg enormt til konfirmasjonen, det er akkurat to måneder (og en dag) til idag. Tiden går så fort. Disse ukene etter jul har gått så raskt. Nå er vi i vårmåneden mars også - heldigvis. Jeg hater vinter, og jeg er super glad for at vi går mot lysere og lengre dager (og varmere).

 

//Hva er dine planer for dagen?

Likes

Comments

Da var det jammen meg fredag igjen, og jeg ligger her syk. Fin start på helgen - virkelig. Vel vel, hva kan man gjøre. I morgen er det toilldag her i Trondheim med massevis av salg, så jeg håper jeg er blitt frisk slik at jeg kan dra til byen og kanskje finne meg noe fint. Jeg har ikke sett i avisen av hva som kommer på salg men går ut i fra det er like bra salg slik det har vært tidligere. 

                         ❥ Be your kind of beautiful 


 

Det har vært en veldig stressende uke og jeg har derfor ikke fått tid til å ta noen bloggbilder som har ført til at jeg ikke har fått til å blogge. Og jeg beklager, jeg skal skjerpe meg til neste uke. Vi har hatt en innlevering som skulle leveres idag så det har jeg jobbet med mens jeg har vært syk. Mye har skjedd i livet mitt, som jeg ikke har tenkt å fortelle, enn så lenge. Så det har ikke vært så veldig mye motivasjon til å sette seg ned å blogge. 

Jeg som person elsker å høre på musikk. Og jeg bruker mesteparten av livet mitt til å finne ny musikk. Den gode følelsen du får når du finner en skikkelig bra sang og du kan høre på den 24/7 og aldri går lei. Jeg elsker den følelsen og jeg har funnet mange slike sanger i det siste. Som sikkert alle vet har Ed Sheeran kommet med et nytt album og alle sangene han har kommet ut med er fantasiske, men jeg har falt for en spesielt. «Supermarked flowers»Den er så fin, kan høre på den om og om igjen. Virkelig en favoritt. (!!)

Likes

Comments

For en artig søndag jeg har hatt! Jeg startet dagen KL 08:30, da var det rett opp, få på seg fotballklærne og få i seg litt mat før turen gikk mot Vanvikan. Ferga skulle gå over til Vanvikan KL 10:30, og klokken var nesten 10 over når vi ble hentet og det tar 20 minutter ca å kjøre til der hvor ferga gikk fra.. Så jeg og Sofie var liiitt nervøs for at vi ikke skulle rekke det. Klokken var 4 på halv når vi ankom fergekaia. 

 

 Processed with VSCO with jm1 preset

♥ Slenger inn et bilde fra i går

 


 

Vi spilte 3 kamper først, vant alle de 3, vi kom videre til semifinale mot vårt eget lag freidig 1 (vi var fredig 2). Vi vant og kom i finalen. Og jadda.. vi vant den og- som tilsvarer at vi kom på 1.plass. Den følelsen var god. Jeg er utrolig stolt over laget mitt, men også det andre freidiglaget vårres som kom på 3.plass. Så det ble både gull og bronsje idag. Jeg er super fornøyd.

Vi dro fra Vanvikan rundt halv 4 og på veien hjem var jeg så trøtt og sliten, jeg kunne sovnet tvert hvis jeg fikk muligheten. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å pakke ut av baggen og hoppe i dusjen. Deretter var det først litt middag (pizza.. for et sjokk) så bar det på sofaen. Jeg skulle prøve å holde meg våken slik at jeg kunne legge meg tidlig og få en god natts søvn men jeg klarte ikke. Sov i rundt 1 time, så det var ikke noe krise. Nå har jeg akkurat kommet meg i sengen og er klar for å sovne straks, men tenkte bare å stikke innom og gi dere en liten oppdatering

 

Likes

Comments

 Processed with VSCO with jm1 preset

 Processed with VSCO with jm1 preset

...♥♥♥

 Processed with VSCO with jm1 preset
 


 

⋅ Spend time with those who make you happy ⋅ 

 

Jaa.. kan vel trygt si at gårsdagen var vellykket. For en fin kveld! Jeg hadde det super koselig med mine fantastiske venner. Hva skulle jeg gjort uten dem? En ting jeg skrev på « 7 ting jeg vil gjøre i mars » var å få ordnet en venninne kveld (der chilleklær er obligatorisk). Oh yes - da er en ting på listen krysset av. Jeg er storfornøyd med kvelden igår, og gleder meg allerde til neste. Vi koste oss med muffins som jeg hadde bakt tidligere på dagen og godteri & brus. Vi danset, hørte på musikk og rett og slett bare gosset oss veldig. Jeg er utrolig takknemlig for de fine venninnene jeg har- de er fantastisk. " Bruk tiden din på mennesker som vil bruke tiden deres på deg.

 

Ha en fin søndag!

Likes

Comments