Varför inte bara ta människor som dom är?

Vad är det med människor och fördomar?
Visst dom kommer alltid finnas och det är vårt sätt som homo sapiens att överleva hot men att dom inte lägger sig efter ett tag och låter alla vara sig själva utan att snacka skit, döma skiten ur andra pga vad dom tycker om att göra eller väljer att leva sitt liv är helt jävla sinnessjukt.
Jag kommer nog aldrig förstå detta och vad har det med andra och göra om man inte skadar varken sig själv eller andra, WHO THE HELL CARES. Är det så svårt att acceptera att alla är inte faller inom ramarna?
Eller ens har samma prioriteringar eller är precis som vem det nu är som sitter och shamear.
Känner att detta inlägget är lite väl snurrigt skrivet men jag hoppas att jag gör mig förstådd, haha.

Det jag vill ha sagt att alla är inte ämnade att ha ett svenssonliv eller intresse att ens ha ett så varför shamea andra för dom inte har valt eller vill ha det livet?
Sen tvärtom också samt göra det mer personligt, bara för jag inte vill ha ett enkelt svenneliv så betyder inte det att jag ser folk som vill ha det negativt, alla har rätt till ett liv dom väljer så länge dom är lyckliga och kan behandla andra bra. Jag har alltid varit en outcast och kommer alltid vara en så ju snabbare det går in hos folk desto bättre för jag kommer inte ändra på mig nu eller senare. Fattar inte varför det är så svårt för andra att acceptera.

Trött på att behöva försvara mig och saker jag vill göra så från och med nu så om jag känner att jag blir skambelagd för jag inte är på jobbet tillräckligt ofta, att jag inte har så bra kondis som jag borde, att jag inte har ett vanligt jobb som mål i livet, att jag inte bara kan stänga av mina känslor, att jag är med folk andra inte tycker om, ELLER VAD DET NU ÄR FOLK INTE TÅL, så kommer jag backa. Backa så långt det går tills rummet inte fortsätter because that is not my problemo. Om det fortsätter efter det så kommer min ghetto bitch fram, that's how it is från och med nu. Har redan tagit avstånd med så pass många nu så pleeeease try me. Det finns verkligen inte mer rum i mig för folk som inte kan acceptera andra för hur dom verkligen är.

Gillar

Kommentarer