Väläventyr

Sorry sorry det var absolut inte meningen. Min vardag har halkat efter lite och jag har stressat lite för mycket så att göra ingenting alls har varit en bra idé förutom att jag har flyttat möbler och lite sånt.
Men idag är jag halvt tillbaka men satsar på att vara ännu bättre imorgon.

Idag har vi varit på Väla och shoppat loss lite. Inte för jag har råd men det är inför Stockholm så jag har vad jag behöver samt lite födelsedagspresenter.

Under nästa vecka kommer det vara en del som händer.

På fredag ska vi fira min syster som fyller 11 år, på lördag ska jag fira min kompis och på söndag åker jag till Stockholm, jag är sååå nervös. Blir alltid det när det handlar om tidpassning. Måste komma i tid och jag vet inte riktigt vart jag ska när jag kommer fram och det är jag också rätt nervös över. Som tur åker jag på eftermiddagen så man inte kommer fram för sent.

Under hela nästa vecka är jag där uppe sen kommer jag hem på fredag då L fyller år och sen blir det säkert att vi går ut och äter på lördag, ska se om det finns några biljetter kvar till Johan Glans, det skulle vara roligt!

Ikväll när vi kom hem från Väla började jag även att packa lite smått, ska ju ändå ändra min packning 50 gånger innan jag åker så jag måste börja nu. Dresscode: Svart.

#väla #shopping #mat #resa #stockholm #helsingborg #hemmakväll #löshår #extensions #shoppaholic

Gillar

Nya inlägg

    Mest lästa