Unleash your inner artist

Jag har ju massor av bilder till inlägg som jag inte har gjort än. Så tänkte få upp en efter en nu!
Vi börjar med ett inlägg som egentligen skulle kommit upp i MARS, asså tänk er att jag inte haft energi för att göra ett vanligt inlägg. Så trött på depressionen nu, vill börja trotsa den lite, säga fuuuuck dig och göra mer av vad jag älskar. Bara göra det, intala mig själv att ha disciplin.

Jag köpte iallafall James Charles palett som han gjorde med Morphe!
Är helt kär i den även fast jag knappt använt den, har inte haft tillfälle att göra något crazy och nu när jag har fransar så blir det ännu svårare då jag tappar så otroligt många fransar på kort tid och kan inte sätta fransar för att färdigställa några looker. Ska göra om mina fransar imorgon, det har gått två veckor och jag har typ inga kvar.. Lite orolig om det kommer va fint på Summerburst men har också köpt en sovmask som ska skydda fransarna när jag sover och så får jag undvika ångan så mycket som möjligt på jobbet. Bara jobba så mycket som möjligt för att det ska hålla.

Skuggorna är sååå pigmenterade och riktigt jäkla bra om jag får säga så. Detta va första gången jag provade Morphe skuggor och jag är verkligen så imponerad. Det finns 39 stycken skuggor i paletten varav 7 stycken är i lite större pannor. Så ungefär 12-13 kronor för varje skugga, inte alls dåligt!
Använder dock de neutrala skuggorna nästan dagligen som neutrala looker, contour och highlight.

Morphe The James Charles Artistry Palette finns HÄR för 484kr.

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
wow vilka färger! <3nouw.com/artibus
Mrs.Kjellström
Mrs.Kjellström,
Vilka härliga färger de finns 😃 www.mrskjellstrom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229