To the bone

Kollade nyss på filmen "to the bone", har undvikit den hur länge som helst pga handlingen men det sägs att den är jättebra och jag satte på den ikväll. Som det tog emot.
För er som inte vet hade jag en ätstörning för några år sen som heter ortoexia och den här filmen handlar om just det, alltså om en tjej med anorexia/ätstörning. Kände igen mig i så mycket och flera gånger satt jag med gråten i halsen. Kände mig rädd och sorgsen. Dels för vad min familj fick gå igenom och hur det skadade dom och dels för jag är rädd att hamna där igen. Jag har inte tränat ordentligt på fleeeeera år för jag är innerst inne rädd för att jag kommer bli besatt av det igen. Att jag kommer ligga där på golvet igen och gråta medan jag gör sit ups. Det tar så otroligt mycket på psyket också, man mår sämst, asså literally sämst.

Samtidigt vill jag börja träna igen men det känns som vad jag än kommer göra kommer det inte synas någon skillnad på mig för jag kommer säkert göra det fel och jag får inga resultat. Tror det är där jag hakar upp mig och det blir till nånting dåligt och jag gör det för mycket för jag får för mig att jag inte får något resultat.
Jag står aldrig i köket heller längre för jag får bara ångest över all mat som får mig att gå upp i vikt, jag är där inne så lite som möjligt så jag inte behöver tänka på alla kalorier allting innehåller eller hur mycket onyttigt som åker ner. Just nu håller jag mig antingen till mamma och pappas mat, hämtmat eller frukt. Saken är att jag tycker jättemycket om att laga mat och så men det blir bara för mycket för mig och nu när jag vuxit lite mer än vanligt gör det mig ännu mer stressad.

Pga detta har jag inte satt en fot på stranden på flera år, minns inte när jag va där sist för att sola och bada för jag skäms för mycket hur jag ser ut. Kan inte gå förbi en spegel idag utan att tycka jag själv ser äcklig ut. Ändå tar det emot att göra något åt saken. Jag går emot mig själv. Jag har osunda tankar men försöker leva ett normalt liv om ni fattar vad jag menar?
Bilderna nedan var under tiden på gymnasiet och jag tror jag vägde runt 46-47 kg, tappade t.o.m. håret som man kan se på bilden längst till höger, det hänger bara en liten tuss. Vill verkligen inte hamna här igen.

Gillar

Kommentarer