Sommarångest

Okej, från att det har gått jättelångsamt så sitter vi här och är nästan halvvägs igenom 2021 och sommaren är nog här om vi ska vara petiga. Och lika mycket som jag ser fram emot värmen och allt som kommer med den så har jag sån jäkla ångest. Medan alla verkar ha sina kompisgäng som dom har planer med som att dra till stranden, festa, resa osv så står jag där som en liten idiot och kollar på. Det slog mig häromdagen att det "snart" är midsommar och jag får alltid ont i magen då för antingen händer ingenting för ingen är hemma och man är inte bjuden på något eller om familjen är hemma så är man med dom som en liten töntig nörd. Vill verkligen inte låta negativ men jag har sån ångest över det här haha!
Var lite inne på tidigare i år att dra utomlands själv för då slipper jag detta och rädslan att stå själv utan väljer det själv typ, om jag make sense?

Har varit lite "drama" senaste månaderna också som gjort att jag känt mig ännu mer udda än jag redan gjorde förut men jag har även umgåtts med folk jag känner mig hemma och välkommen med, vilket är ovanligt, men kul.
Ska man bara ta allt som det kommer eller ska man planera saker redan nu? Menar ifall att något kommer upp ändå?
Är man jungfru eller är man när planera och organisera är A och O haha, glömmer bort ibland hur mycket vårt stjärntecken definierar oss, har lite svårt att tro på det tbh men det bevisar sig bara mer och mer så får väl ta det som ett tecken.

Ska testa mig för ADD också förresten, eller iaf tendenser för det, ADHD utan (H)yperaktiva delen och se om det är därför jag är så borta i huvudet eller om det är nån typ av ptsd. Går verkligen all in med att lära känna min kropp i år och förstå mig själv mer och varför jag är som jag är och hur jag fungerar bäst.
Hittills har jag kommit fram till att jag är antingen ambivert eller introvert och att jag är HSP - vad som är säkert iaf.
Tänker på fler saker men det hör hemma i ADD grejen så kan inte säga något där än.

Aja, ska ta mig i kragen och gå och lägga mig nu så jag inte är en zombie imorgon igen när det är dags för jobb, vilket jag troligen kommer vara. Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer