Sjukskriv inte dig!

Hur dåligt man än mår och behöver time off för att bygga upp sig själv så skulle jag säg att man mår ännu sämre när man sen ska få sin lön. Jag var hemma under hela Juli månad och jag ligger inne med grov ångest nu. Vet inte hur den här månaden kommer bli. Har Summerburst bestämt sen länge, alltså 4 dagar i Stockholm, Eves födelsedag i Göteborg, min födelsedag då jag vill göra något såklart, pappas födelsedag, vi kommer nog va i Stockholm några dagar där också då pappa fyller 50. Jag vet inte om jag kommer klara mig.. Kommer typ leva på klarna.
Jag är seriöst jätterädd att jag inte kommer ha råd och få hoppa över min egna födelsedag. Allt pga min sjukskrivning.
Så samtidigt som jag rekommenderar sjukskrivning för det är det allra bästa när ingenting är som det ska så skulle jag inte rekommendera det om du inte lever med någon som också har en inkomst. För det kommer göra allt värre.

Får börja få upp lite kläder på Tradera och sälja lite av mina grejer för det verkar ju aldrig hända. Få tillbaka mina sparpengar.
Varför ska pengar alltid va ett jääääkla problem??
Så trött på att det ska va som det är i samhället. Får börja jobba skiten ur mig, skita i hälsan och bara kötta, ta mina psykattacker på toan sen gå ut och bara köra. Spy lite och låtsas som ingenting för det är ju det som krävs idag tydligen.
Fuuuuuck detta, jag klarar mig, jag ska klara detta. Det kommer lösa sig och jag kommer ha skitkul!
Måste tänka positivt annars kan jag lika gärna hoppa över allting. Jag vill inte lida, jag kommer inte överleva utan faktiskt leva denna månaden. Pengar löser sig alltid, det måste det..

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara ,
A och O här i livet är ju att ha råd med mat, hyra och de andra fasta kostnaderna. Allt annat är ju bonus, eller hur? ingen tycker det är konstigt när man inte kan vara med på något pga att man ej har råd. Om du får en dålig lön, och inte har råd med summerburst - sälj biljetten. Om du inte har råd med present - baka något eget och ge bort. Om du inte har råd att fira/besöka kompisen - säg att ni kan ses framöver för en fika. Man måste ju tänka rationellt och framförallt inse att man inte har råd. Då får man ju faktiskt också prioritera, precis som alla andra gör.
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
Jotack, är inte helt dum i huvudet. Som tur kommer jag få en bra lön som gör allt jag vill höra möjligt men det är också väldigt lätt för dig att säga när du inte har någon insikt i detaljer och mitt liv. Faktiskt.nouw.com/emiliesbeauty
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229