Så jäkla besviken på dig

Hej hopp, nu ska vi se om jag kan skriva ett inlägg eller om detta bara blir kaos. Jag ligger nämligen inne med en biverkning av gårdagens sömnmedel som gör att jag är helt groggy. Känner mig full men utan det roliga, haha.

För att uppdatera er lite så vill jag bara säg att mår bättre än på länge, har ändrat mitt tankesätt och tagit tag i mitt eget mående. Det är en sån power känsla verkligen. Man låter ingen köra över en, man står upp för sig själv på ett helt annat sätt och man vet vad man förtjänar.
Såklart har inte jag lyckats med detta helt själv utan det är faktiskt gäster i framgångspodden som motiverat mig och det är också det som gör mig så jäkla förbannad.
För en av dessa människorna som hjälpt mig att rycka upp mig själv är nämligen Paolo Roberto som vi ser överallt nu pga sitt "misstag".

Den här mannen har alltså åkt fast för att ha köpt sex från en utsatt kvinna. Finns det mer att säg?
Detta är så äckligt och jag känner mig så besviken på att jag har lyssnat på den här idioten, tagit åt mig vad han sagt och gått efter det. Han har inspirerat så många människor att detta gör är svårt att ta in. Trodde verkligen han var lycklig, hade sin tjej som han verkade avguda, sina barn och sån framgångsrik karriär och så går han och kränker den här kvinnan så grovt.

Jag, som ser mig själv som en feminist är detta ett BIIIIIIG no no. Man gör inte såhär. Jag fattar inte heller hur det kommer sig att han redan har fått uttala sig, jag menar, det är inte så att det är han som är offret. Han får mer mediatid för något så grovt.. Hoppas verkligen den här kvinnan har blivit räddad och sitter säkert från människorna som utsatt henne samt att hon får all hjälp som hon behöver. USCH.

Jag spyr på dig Paolo.

Gillar

Kommentarer