Pressen att vara bra

På senaste tiden har jag varit så jäkla trött hela tiden. Jag sover konstant och jag lever på koffeintabletter och energidrycker för att orka med. Har såklart undrat varför det är så och kom på en grej imorse innan jag åkte till jobbet.
Jag känner mig stressad exakt hela tiden att jag måste utnyttja all min vakna tid till att vara produktiv och lära mig nånting. Om det inte är att redigera bilder eller träna så är det att städa, om det inte är tekniker hur jag lär mig ta bättre bilder så är det hur jag tränar bättre eller hur jag lär mig aktier. Jag vill till gymmet men har 0 energi efter jobbet. Lägger mig för att vila nån timme och vaknar flera timmar senare och det är för sent för att göra något alls. Jag tappar på riktigt motivationen till att göra nånting alls när jag kommer hem från jobbet, sekunden jag stiger in i lägenheten så bara nope, jag ska lägga mig ner, allt är meningslöst.
Och såklart blir ingenting gjort??
Och resultatet blir att jag känner mig ännu mer stressad för jag har inte gjort något för min framtid, för jag ska bli bättre, för jag ska lyckas.
Känner mig som en värdelös dotter för jag inte har körkort, för jag är kvar på samma skitställe efter 5 år, för jag knappt har vänner och jag är liksom halvvägs till 50.
Hur hinner man med allting??
Jag förstår verkligen inte hur folk orkar hinna med allt dom gör om dagarna medan jag klarar knappt av att sköta ett 6-15 jobb utan att kollapsa.
Ska jag sjukskriva mig igen för att få mig upp på fötter eller ska jag helt enkelt bara dubbla dosen av artificiell energi jag stoppar i mig och kötta mer?
Kom gärna med förslag haha cuz I’m out, min hjärna har friterats vid det här laget.

Shit va detta inlägget blev att man började lugnt och i slutet står man bara och skriker haha. Paniken drar fram Hahah.

Gillar

Kommentarer