Pappa 50 år!

Hiiiii, några dagar senare!
Som jag sa i det senaste inlägget så var vi i Köpenhamn, vi va där onsdag-fredag för att fira pappas 50 års dag och det va ju så mysigt att komma iväg lite. Hade aldrig varit där förut och hade hört så mycket bra saker om den här staden men ärligt talat så hade jag nog fööööör höga förhoppningar, men det har jag också om allt så det är ingen nyhet.
Tog det som det kom och så länge alla andra va nöjda så var jag nöjd.

Vi började såklart med en hotellfrukost där jag också sjöng och gav pappa min och L's present, hade köpt en surfplatta till honom som han använder flitigt nu så jag antar att det var en hitt, sååå bra för jag blir alltid nervös när det kommer till presenter. Det måste bli perfekt!

Dagen spenderade vi på ströget, Guinness museum, på Tivoli och på kvällen käkade vi på Jensen's Bøfhus som vi egentligen skulle göra dagen innan. Det var riktigt gott men min kyckling va snuuuustorr, det va det enda negativa. Men annars var allting perfekt, tivoli va asroligt och mer aggressivt än Liseberg när det kommer till fart och typ säkerhet. Vissa saker gick så fort att man va tvungen att sätta upp håret och sånt samt inte ha nåååågonting i fickor eller något. Sjukt ändå.

Man ska nog ha mer koll på vad man ska göra om man ska dit igen men det va hur bra som helst detta också men vad ni än gör, boka inte hotellrum på Grand Hotel..

På morgonen i fredags så var det bara ner för frukosten och sen börja packa för att åka hem, sov under nästan hela resan och som vanligt var det sååååå skönt att komma hem!


Gillar

Kommentarer

mohlnejasmine
mohlnejasmine,
Vad vacker du är! 😍nouw.com/mohlnejasmine
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
Ååh tack!! ❤️❤️nouw.com/emiliesbeauty
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229