Ni som provar smink i butik..

Nu pratar inte jag om er som frågar butikspersonalen först så dom fixar produkten åt er, alltså skär, vässar eller spritar produkterna så det inte finns några bakterier.
Nu pratar jag om er som tar upp en läppstift och sätter på er det. Fattar ni hur äckligt det är att prova smink i butik?!
Jag tror inte ni anar hur mycket bakterier det är på produkterna. Jag vill SPYYYY varje gång jag går in på Kicks, Mac eller Sephora och tjejer står och sminkar sig med brynprodukter eller något annat där det står "test". Det finns en anledning varför det inte går att lämna tillbaka eller byta smink då det är en hygienvara. Hur skulle det va om ni köpte en deodorant som ni sen lämna tillbaka och dom säljer till någon annan?
Eller att ni själva skulle köpa en använd deodorant? Eller tandborste? Eller hårborste?
Hur jävla mysigt är det egentligen. Samma sak med smink.
När ni använder något som en annan person har haft på sig så är det inte bara äckligt utan ni kan även bli riktigt sjuka. Läste en gång om en tjej som blev förlamad efter ha använt sin kompis smink som haft en hudsjukdom hon själv inte visste om.
Tänk om ni använde sminket där det står "test" på och någon med en sjukdom har testat det innan och ni får dessa bakterier på er. Fan va ni kommer ångra er.

Sluta va äckliga.

Gillar

Kommentarer

linn
linn,
Har tänkt på samma sak och det är rätt så vidrigt.sarahlinnsliv.blogg.se/
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
Karin
Karin,
Du är inte feminist va? Läs gärna om feminism så bli du mer allmänbildad och framstår inte som någon som trycker ner andra kvinnor. Det skulle ge dig mycket. Med vänlig hälsning Karin
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
Vad har jämställdhet med att göra att det är äckligt att testa smink i butik? 😂👌🏼nouw.com/emiliesbeauty
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229