Minipaus upphör

Well hello again.
Som ni nog har märkt har jag inte bloggat på några dagar och jag är så ledsen för det men shit vad det har varit mycket.
För lite sömn, jobb, gäster från huvudstaden och såna grejer. Va tvungen att vila lite och ta bort ett par saker från vardagen.
Jag måste dock bli bättre på att prioritera så jag sköter bloggen rätt. Lovade mig själv också att det ska börjas med inlägg från datorn igen men eftersom den fortfarande är helt jävla fucked up med rätt ordval så vet jag inte riktigt hur det ska gå. Kanske köper ny vid nästa lön eller använder pojkvännens så länge. Har lite saker att spara till som jag velat göra aslänge så är helt kluven.

Iallafall, jag jobbar natt en gång till sen blir det upp till Götet och njuta av massa roligt när vi är där. Är sååå taggad!!
Kommer dock inte få sova något imorgon men det är lugnt, ska fixa det på något sätt.

Kommer uppdatera er sen om vad som hänt under dessa 3 dagarna men nu måste jag upp från sängen, tvätta svin bus, packa inför Göteborg och va färdig när pojkvännen kommer hem för då ska vi till Malmö!
Det blev inte av igår för vi somna istället..
Wellwell, cya soon!

Gillar

Kommentarer

Linda - Rosa Chica
Linda - Rosa Chica,
I bloggen tipsar jag just nu om en Chanel look alike väska för 215 kr - Originalet kostar ca 40.000 kr så är ett riktigt bra Lyx vs Budget tips! 😃 och även om mina REAfavoriter där det är HALVA reapriset! 😃www.rosachica.se/category/shoppingtips
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229