#metoo växer sig starkare

Helt sjukt va hashtagen sprider sig, I love it. Äntligen blir det kanske en förändring!

Jag är så jäkla trött att vara rädd. Rädd att gå ensam, rädd att möta någon etc etc och det är en sån stark känsla som nästan alla tjejer bär varje gång vi ska någonstans. På krogen känner man alltid minst en hand som man inte bett om, ibland slutar jag dricka bara för att kunna skälla ut svinen och sätta dom på plats.
Det va nån gång jag hällde hela min drink över killen.
Jag fattar inte hur och när det här började bli normalt och "accepterat" för när man ser något på tv eller hör på nyheterna så tycker så många att det är vidrigt beteende, ändå gör dom det själva?!
Det är så mycket dubbelmoral i världen så det blir äckligt.
Är det verkligen så svårt att visa tjejer respekt eller vad är problemet?

Ska vi verkligen behöva gå med nycklar eller pepparspray i handen och vara beredd på att ringa någon om det skulle vara något, det är ju bara helt sinnessjukt.

Det var ju någon gång efter jag varit på Harrys och stod utanför efter stängning och väntade på att pappa skulle komma och hämta mig som jag märker att en kille har fäst blicken på mig och går efter mig även fast jag går i en cirkel flera varv så det va inte så att han skulle åt samma håll. Till slut gick jag till poliserna och stod där tills pappa kom med bilen. Så jäkla obehagligt!

Man kan inte ens åka taxi själv som tjej som jag trodde så länge va ett säkert kort?
Tog taxi hem efter en utekväll i Hbg och efteråt fick jag höra att man inte ska göra det som ensam tjej vilket är galet.

Det är knappt jag vågar göra något utan L. Har velat åka på en ordentlig festval hur länge som helst men jag vågar inte pga alla äckel så jag ser verkligen fram emot nästa år då det är en festval för bara tjejer!
Han går med mig när han kan till bussen om kvällarna då det samlas ett stort gäng med killar på Circle K, där jag går förbi, för någon anledning. Hatar att känna blickar på mig på det sättet, blir medveten om alla fel om mig själv och skäms. Det är som att man måste ha ögon i nacken vart man än ska som tjej.
Om någon förbi så måste man följa dom med blicken för att läsa av kroppsspråket och vända sig om när dom är förbi så dom inte vänder sig om och attackerar.

Det är inte konstigt tjejer får sån fel uppfattning om sig själv och får social fobi när det finns så många svin där ute, blir så förvirrad och trött på detta. Det räcker nu!

Såhär roligt ska man kunna ha ute på krogen också utan en massa ovälkomna händelser, puss!

Gillar