Lite planering inför veckan

Hola my peeps!
Bara för jag är som jag är så kom jag på nu att jag inte fått upp något inlägg än. Just nu sitter jag i tåget påväg till jobb som man taggar till lite sådär halvt. Pallar inte riktigt gå med vagn, blir så trött!

Sen imorgonbitti blir det att åka tillbaka till Ödåkra, sova lite grann, upp och sminka sig inför några timmar på mus. Tänkte ta en liten runda i butikerna innan dess för att fixa lite saker.
Efteråt har jag 4 timmar på mig att hem, byta om, äta och sticka till tåget så det är lugnt.
På torsdag tänkte jag till outdooren igen för att kolla när Logge spelar sen får vi se, vi har några vänner som kommer ner från huvudstaden och jag vet inte riktigt vad vi ska göra än. Känns fortfarande så konstigt att jobba natt!
Man måste ändå anpassa sig när alla andra är lediga och har semester. Inte så kul för själv har jag ingen.
Tänkte göra samma sak på fredag då pappa spelar och det gör han också hela helgen. På kvällen blir det middag hos Evelina och sen jobb på lördag och Hx såklart.
Söndag blir det Malmö för lite shopping och en runda inom Rapunzel, dom är inte så bra på att svara så tänkte att det är bättre jag åker dit och pratar med dom.
Så, en liten del av vad jag har planerat den här veckan. Kan tyvärr inte fixa några ordentliga inlägg förrän jag har fixat datorn. Den är helt cp.
Men det kommer!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229