Lilltösen har blivit så stor!

Idag var jag uppe med tuppen för att göra min lillasyster redo för hennes skolavslutning. Alltså hon slutar 6:an och börjar högstadiet nästa termin, det är så förbannad overkligt och att var tog tiden vägen?
Nyss var hon en liten höna som sprang rung med en skyddshjälm (lång historia) och nu ska hon börja 7an, vara tonåring och uppleva all skit man själv gick igenom. Det sjuka är att hon ska ha lärare som jag själv har haft och det skiljer 11 år mellan oss. Det var en lärare som frågade om hon var syskon med mig och vi är liiiite osäkra på om det är bra eller dåligt att hon kommer ihåg mig för jag var ett riktigt monster när jag var i hennes ålder. Umgicks med fel personer och var både osäker och sjuk. Jag har sagt att om någon mer frågar samma sak så BLÅNEKA DET, tänk på dina betyg, hahah!

Nej men när blev man såhär gammal egentligen??
Får lite ångest faktiskt och vil själv tillbaka till tiden allt var så bekymmerslöst och det värsta va om man blev lite hjärtekrossad. nu hade jag ju redan träffat L när vi börja 7an men ändå. Det fanns en tid innan.

Det har varit en lång dag för mig, både fixad hår och smink på min syster, första gången jag såg henne med ordentligt smink, hon blev så fin!!
Fick en liten powernap när jag kom hem 6 timmar senare och nu ikväll har vi varit och ätit på en restaurang för att fira hennes sommarlov och att skolan nu är slut.. För hennes del iaf!.....


TITTA SÅ FIN HON ÄR!!

Gillar

Kommentarer