Köpenhamn

Hola mina små fjollor. Just nu befinner jag mig för första gången i mitt liv i Köpenhamn och ska snart gå ner och äta hotellfrukost, mums.
Jag är här med familjen pga pappa fyller faktiskt 50 år idag(!!) och vi är här för att fira honom.

Vi kom hit igår via tåg som va så smidigt, höll dock på att glömma min resväska på tåget men jag är fan inte förvånad, det är så typiskt mig, satte våra väskor i våra rum som är skitkonstiga btw!
Vi bor på Grand Hotel och det är byggt 1892 eller något sånt och det känns som man går runt på Titanic (stilen), det knarrar i golven, allt är typ pålimmat och rummen är jättesmå, verkligen JÄTTEsmå. Men det är skitsamma egentligen, vi ska ju bara sova här sen händer allt roligt utanför.

Igår va vi nere och käkade i restaurangen här på hotellet vilket va suuupergott. Jag tog mozzarella med tomat, alltså en förrätt just för att vi hade bokat bord på Jensen's Böfhus senare på kvällen men den fick vi ju avboka för alla va så mätta. Dom andra tog ju pizza, pasta och sånt så det va ju inte så konstigt!

Efteråt drog vi oss till ströget och kollade runt lite, klockan var ändå runt 19 och folk hade fortfarande öppet, sjukt, hittade t.o.m en grej från Chanel som jag letat så länge efter. Men vi tittade runt lite vad som finns och ska tillbaka nu efter frukosten samt kolla in Nyhavn lite, det ska ju va så mysigt där.
Lite senare idag kommer vi gå lite på Tivoli som ska bli SÅÅÅÅÅ KUUUUL!!!
Älskar att åka karuseller och sen ikväll blir det middag på Böfhus som inte blev av igår, haha.

Det kommer bli en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229