Karantän dag 1

Då var torsdagen över och jag har officiellt varit i karantän i en dag.
Imorse stod jag och velade på jobbet över om det jag kände faktiskt är något eller om det är en vanlig förkylning då jag har känningar i halsen, speciellt höger sida samt snuva, känner även några sekunder av huvudvärk och värmeböljningar eller vad man kan kalla det, lite då och då. Pratade med min gruppledare som skickade hem mig, så typiskt nu när man har chansen att jobba över. Jobbade 13 timmar häromdagen och tänkte ha fler såna dagar men så hände det här. Men det är väl bättre för alla om man tänker på det.
Så när jag kom hem vid 7 så somnade jag nästan direkt och har sovit hela dagen. Annars har det verkligen varit serier som har stått på schemat, duschade och bad pappa komma med godis så nu är jag karantänfärdig och har lite gottis att tugga på medan jag fyller mina dagar med vila.

Tänkte få lite gjort medan jag är här hemma och inte har något annat att göra så imorgon blir det att fixa i lägenheten, ni vet diska osv. Hade velat få lite sminklooker gjorda också och fixa lite internetgrejer men tar allt som det kommer. Är så dålig på att lova grejer så det får komma som det kommer.

Håller på att kolla på en serie som heter "Westworld". Den är faktiskt bra, väldigt komplicerad, men bra!
Det är liksom ett företag som har skapat en värld där rika folk kommer till för att leva ut och i den här världen är det robotar som efterliknar människor och det händer massa fucked up grejer med dessa robotarna, så sjukt haha.

Gillar

Kommentarer