Känns inte som jag längre

Känner mig så vilsen och det börjar bli så mycket nu, nästan för mycket. Det är precis som mitt undermedvetna håller på att koka över och det påverkar mig på så många sätt. Mitt minne t.ex. är riktigt riktigt dåligt, jag orkar knappt ta hand om mig själv för allting blir för mycket och jag sover bort hela dagar. Vet inte om det är depressionen som börjar bli stark igen eller om jag bara är lite utbränd. Jag vet iallafall att jag mår 1000x gånger bättre när jag är borta från jobbet och ja, jag försöker hitta nytt jobb men det är inte jättelätt nu under Corona.

Men när jag är hemma känner jag mig ändå inte riktigt hemma och jag tror att det är pga det är min "inredning". Majoriteten av sakerna jag har här hemma köpte jag för 3+ år sen och det är verkligen inte jag längre, vill ha en mer "vuxen" look. Sitter och kollar på ny säng, vill måla om i sovrummet, byta ut gardinerna och tusen andra saker. Håller på att måla min jävla tavla som aldrig blir färdig hahah och min stora spegel jag har beställt har inte kommit än. Ser fram emot att flytta till en fin lägenhet som inte är täckt av plastmattor från 50-talet. Inte för jag har hittat någon men fortsätter kolla runt, det skadar ju inte!

Har ni någon gång haft känslan att ni vill bara skrika, bryta er fri precis som är en hinna som håller er kvar och kväver er?
Jag har nog en miljon grejer jag vill få gjort men jag vet inte vart jag ska börja och sakerna jag skriver ner kan jag nog göra en bok av. Men lite är på planeringslistan för den närmaste framtiden:

  • Måla klart och få upp tavlan, med det kommer även spegeln och inreda min lilla hörna.
  • Sälja kläder och inredning jag inte vill ha längre.
  • Gör om sminkrummet, PAX garderob + badrumsskåp med belysning för min hudvård
  • Gör om sovrummet, ny säng, mattor, gardiner, tavlor
  • Mer växter

Och där får jag stanna om jag inte ska ha en ännu obehagligare shoppinglista, får spara och sälja en hel del om jag ska ha råd med det här, haha. Tänkte slänga upp "lite" inspo så jag får en ungefär idé hur jag vill ha det med det jag har just nu.

Gillar

Kommentarer