Jävla pissdag

Idag var ingen bra dag, ingen bra dag alls och jag kan säg att klockan är nu 22 och jag har varit vaken 1 timme sen jag kom hem från jobbet.
Jag vet inte om jag har sagt det men jag har börjat jobba 100% igen och idag tog det krafterna ur mig. Jag var på en avdelning där jag inte kände någon och detta tar ännu mer krafter då jag är på "min vakt" exakt hela tiden. Får höra att jag borde lära känna dom men 1, det är inget folk som jag vill känna, tycker bara dom är obehagliga och 2, det tar ENORMT mycket krafter från mig att prata med folk jag inte känner, speciellt när jag inte har en enda vän att samla kraft ifrån. Känner någon igen sig?
Vet inte om det är en introvertgrej, HSPgrej eller utmattningsgrej.
Sitter ensam men jag kan säg det att jag sitter fan hellre ensam än med folk som sitter med ryggen mot mig och pratar endast med varandra. Ja, det har hänt.

För lite gladare grejer så drar jag till Helsingborg direkt efter jag slutat imorgon för att sätta mig i frisörstolen för första gången sen i somras. Det ska bli så FUUUUCKING skönt att få håret fixat och känna mig någorlunda fin i håret igen, sen nya naglar på måndag och därefter lön så jag kan börja sola igen. April kommer verkligen bli min glow up månad och kommer må så bra när Maj börjar!
Hade så gärna velat åka till Lund under valborg men pga Corona blir det nog inte av. Får se om något annat roligt kommer upp istället för jag pallar fan inte att hela året ställs in pga en pandemi. Lite kul får vi ju ha?!

Standard snapchat bild när jag inte har något annat*

Gillar