Jag hatar depression

Den största delen av mitt liv har jag levt med depression och ångest, inte haft någon ork, inspiration, motivation eller en fungerande idé att ta mig ur det. Mår sämst när man ser överallt hur man ska vara produktiv, jobba för sin dröm och bara kötta. Jag vill så fucking gärna att bara fokusera på rätt saker och gå framåt i livet när jag i drygt 5 år nu stått och stampat på samma ställe i livet för mina drömmar har antingen kvävts av saker runt mig eller min ork har satt stopp. Kan man åka på nåt sorts rehab men för folk som bara vill få i ordning på sitt liv?
Se till att medicineringen blir rätt, inspirera och motivera människor att göra saker dom älskar igen osv utan att behöva tänka på stressen när det kommer till jobb, pengar, räkningar, städa, mat.
Något ni "friska människor" inte vet är att du måste i stort sätt diagnostisera dig själv när du går till läkaren. Du går dit och säger att jag vill ha detta för jag mår dåligt, får du en utredning? Nope.
Ska boka tid i veckan när jag har blivit frisk på vuxenpsyk så skiten kommer igång snart. Vill bara få tillbaka mig själv igen. för om vi går riktigt mörkt så lever jag inte för mig själv längre.

Jag försöker ändå skapa men ingenting känns rätt längre, inte som jag. Jag vet inte vad som är fel heller eller hur jag fixar det. Jag hatar min instagram tex, den är kluddig och bara en stor röra. Mina "professionella" foton lika där.
Det är som jag inte har hittat min röda tråd än och tappat bort mig själv. Jag vet inte vad som är jag längre då jag är lite överallt, en fot i varje värld. Jag vill göra allt men det går inte att göra allt för då blir det sådär kluddigt som visar sig på min instagram just nu, inte ens kvalitén får jag dit, allt ser bara sämst och överredigerat ut med sämst kvalité. Har nog bara gjort samma sak nu så pass länge så jag vet inte varför jag gör det längre. Har ingen i min närhet som ligger inne med samma drömmar och visioner som mig heller så det blir lite att man ska släpa hela sin kärra själv när alla står och tittar på vid sidan om och försöker övertala en att man ska nog göra något annat.

Fucking corona, vill så gärna flytta härifrån.

Gillar

Kommentarer

Gloriatheglamorous
Gloriatheglamorous,

Detta skulle kunna varit jag som skrivit. Det du skriver stämmer hundra procent in på mig. Om du hittar en lösning hör gärna av dig. All kärlek och styrka till dig! 💖

nouw.com/gloriatheglamorous