I wish..

Innehåller affiliate-länkar

PArt 1

Jag tänkte ta tillfället i akt och använda min "blogg" att göra en önskelista inför min födelsedag som är i september, lite för jag inte kommer vara hemma under en längre period och för att sidan jag brukar använda inte verkar funka till 100% just nu och den hittar inte hemsidor och detta får även en chans för mig att vara lite kreativ igen. Det har ju varit väldigt frånvarande i mitt liv på sistone pga all stress jag känt så har inte känt mig inspirerad eller motiverad att skapa på hur länge som helst, har tappat det och känner att jag inte hänger med längre och utvecklas. Känner mig jättebasic och fast, vilket jag hatar.


Asså dessa skorna är perfekta sommarskooooor, är helt kär i dessa men priset hindrar mig från att köpa dom just nu... Länk finns i titeln och HÄR.

...

Den här har jag använt ett tag men har den i en liten travelsize men kan inte få nog av den så vill ha en hel flaska, den är ju så fin också!
LÄNK eller i titeln.

...

En Luna kruka för mitt nya hem, vill ha mer beige och varma toner så kommer sälja allt grått och silver och köpa mer varma toner från och med nu, tycker den här är så fin!
LÄNK eller titeln.

...

Jag har haft min plattång extremt länge och det är dags för en uppgradering med bra kvalité!
LÄNK eller titeln.

...

Gillar

Kommentarer