I have a secret to tell..

Hej hopp!

Hoppas att ni mår bra, ni är friska och lever life för nu är nu faktiskt veckan sluuuuut och jag börjör bli nervös för vad jag inte har sagt till er är att jag har nu varit hemma i en månad till.
Ja, jag är sjukskriven..igen.
Min chef pratade med mig och jag kom uppenbarligen tillbaka till jobbet för tidigt så under hela september månad har jag varit hemma och jag måste säga att det har varit sååå skönt.
Jag måste dock boka en hälsokontroll för att kolla mina värden i kroppen för vissa saker har börjar balla ur och jag vet inte om jag har IBS eller om det är något annat som krånglar. Måste även boka tid hos antingen en naprapat eller kiropraktor, vet inte vad mitt problem är så vet inte vad jag ska boka men det får väl bli både och för att vara säker. Har nämligen gått med ont i ryggen sen i våras, asså typ i april. Kan typ inte röra mig vid vissa tillfällen, det är illa. Min ländrygg gör så ont att ibland kan jag inte ens ligga ner. Ingenting hjälper och lever typ på smärtstillande så att boka tid hos en sån är ett måste!

Jag har även återbesök hos min läkare nästa vecka och tanken var att jag skulle börja med KBT igen och hon jag vill gå till är inte tillbaka förrän i oktober så det har dröjt så får se vad som händer där. Ska ringa igen på måndag och se om hon är tillbaka och det är ju något jag får säg till min läkare.
Jag har även bytt medicin och se om den påverkar min ångest mer. Innan har jag endast tagit för min depression men nu tar jag för båda och den börjar ta sig vilket är bra, va lite orolig där i början men men, allt tar sin lilla tid.

Är så nervös också till jag faktiskt ska börja jobba igen då jag inte kommer få behålla mitt gamla schema, alltså mån-fre som jag önskade utan när jag kommer tillbaka så måste jag börja med deras jävla 3v3 grejsimojs som gör att min hjärna går på högvarv då "mån-fre inte funkar tydligen inte" men det har verkligen gjort det. Min hjärna har mått bra av att ha ett regelbundet schema men har inte nämnt det. Får ta upp det med min läkare också och se om det går att göra någonting åt.

Jävlar vad jag har skrivit på nu. Vad ska jag göra i helgen då?
Jag ska faktiskt ut med några kompisar på stan och festa lite, fira min födelsedag och jag får äntligen använda min glitterklänning, har längtat så mycket att ha på mig den!
Ska bli kul att göra något annat att bara ligga i sängen som jag gör nu. Ska dock försöka komma ur sängen lite oftare nu och typ ta mig ut på en pw runda eller nåt så jag rör på mig igen. Annars kommer jag sova bort resten av året.


Gillar

Kommentarer

AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Hoppas att du mår bättre snart! Har varit sjukskriven i några år. Behöver du prata, så bara skriv via här eller på min instagram dm. Kram nouw.com/angelicaelversson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229