Hur din dator hittar dina sd kort igen!!

Asså jag har nog haft sjukaste dagen på länge, inte på ett wow sätt utan mer på ett WTF sätt om ni fattar vad jag menar haha?!
Började dagen med ett tandläkarbesök och det gick bra, blir alltid så paranoid när jag går dit så köpte med mig hem flourskölj och ny tandkräm.
Direkt efter blev det ett besök till mitt förråd för att hämta lite sprit och skor inför helgen, kommer bli sååå roligt!
Och efter drog jag och pappa till Maxi för jag behöver ny anti-depp samt nya p-piller och ni tror inte jag står där hur länge som helst och får höra att dom inte levererar mina piller i små askar längre?
Så jag får ringa till UMO och prata med dom och dom får ringa upp mig för att lösa det men jag hittade som tur en till månadskarta när jag kom hem så det löste sig.
Men det va ett jävla strul som jag inte orkade egentligen, blir alltid lite aggressiv när mitt humör eller min energi dalar så pappa fick säga till mig att lugna ner mig, hehe...

Nu ikväll så är ändå det sjukaste av allt och det handlar om mina SD kort och min dator. Jag tror att jag nämnt för er innan att min dator inte vill hitta mina SD kort så jag får ta ur kortet ur min Canon, sätta i det i en annan kamera (Sony) och koppla den till datorn för att kunna överföra.
Jag har lämnat in min dator till Apple utan att dom hittade något, jag har testat hur många "tekniker" som helst för att få det att försöka funka men ingenting har hjälpt.. TILLS NU.

Jag sökte lite enkelt på youtube som alla andra gånger men den här gången kom det upp andra videos, eller förenklade jag min sökning bara, som jag kollade på. Först var det att jag inte skulle sätta in kortet hela vägen men då hände ingenting som vanligt.
Efter det såg jag att en video tipsade om att man skulle TEJPA kortet för det är för tunt för att datorn skulle känna av det. Sagt och gjort, jag tejpade mina kort och satte in...
NI TROR INTE DET FUCKING FUNKADE?!
Jag satt bara och gapa när jag såg att det löste sig. HELT JÄVLA SJUKT!!

Så tips för er med Macbook som inte vill samarbeta med era SD kort, tejpa korten som jag gjort på bilderna och testa igen.
Mitt liv blev mycket enklare nu!

#canon #minneskort #lifehack #fototips #

Gillar

Kommentarer

Tilde
Tilde,
men gud?! ja det där har man ju haft problem med! men vad händer när du sätter in det i kameran igen då? då måste du ta av tejpen antar jag.. så man måste typ göra om det varje gång hehe, eller? 😜🌸💕
tildeabb.com
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
funkar jättebra att sätta tillbaka kortwt i kameran igen! 😍
nouw.com/emiliesbeauty
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229