Helgen i bilder

Fredag

I fredags var alla girlsen i Ängelholm förutom Nicole som var utomlands men vi passade på att åka hem till en av oss och mysa och bara ta det lugnt. Som ni ser var det såååå söta kattungar där och fick inte nog av dom så alla mina bilder är av dom haha!
Men kvällen bestod iaf av vin, poolmys, boul, katter och kortspel, så behövligt. Inser nu att jag var verkligen sååå dålig på att ta bilder i helgen så jag förstår om detta inte säger er mycket, hehe..

Lördag

I lördags blev det lunch på Torstens här i Ängelholm med finaste Hanna och Eve. Älskar Torstens sallad och det va sååå skönt att bara sitta och prata. Jag älskar när tjejerna är nere för jag får faktiskt ett liv här då ingen va dom bor kvar.

Efteråt var det dags för mig att börja göra mig redo inför kvällen då jag skulle till bästa Victoria för hennes examensfest och det va sååååå roligt!
Träffade massa nya människor och andra som jag inte träffat på flera år, njöt till fullo och jag märkte det nu i efterhand för när jag har riktigt roligt så glömmer jag bort att ta foton så here you go, confusing photooooos...
Men vi hade det jättetrevligt och på kvällen hyrde vi en buss till Pepes i Båstad och hade lika roligt där!

#myskväll #kattungar #svensksommar #minavänner #poolday

#emiliesbeauty #hannaihse #evelinasigetty #torstens #lyxlunch #sallad

#pepesbodega #fest #girlsunited #examen #victoriasylwander

Gillar