Fy fan för NA-KD

Asså vissa borde fan inte ha jobb inom försäljning. Eller vad är det för jävla yrke, datatekniker?
Lite skillnad men haha, jag ska berätta!

Hanna Friberg, Hannalicious som vissa vet vem det är, har ett samarbete med NA-KD där hon har gjort en egen kollektion och jag hade ögonen på ett set redan innan kollektionen släpptes och nu ska jag berätta varför jag är så jävla arg.

Kollektionen skulle släppas den 25e maj klocka 8 på morgonen. Såklart jag inte sova den natten och är inne PRICK KLOCKAN 8 (07:59 för att vara exakt) för att köpa setet jag vill ha... då är allting slutsålt..Alltså AAAALLTING.
Och allting kaosar, jag och andra kunder har konversationer på hennes releasefoto på instagram, na-kd's hemsida kraschar och alla undrar "wtf is going ooon?!" och då får man reda på att det va ett teknikfel eller vafan dom sa och kollektionen hade släppts tidigare pga detta. Folk har alltså shoppat redan vid halv 8 om inte tidigare och jag blev fly förbannad för ni vet när man verkligen vill ha något och du anstränger dig som fan för att fixa det och allting står i din väg. Jag var rasande.

Jag fick svar att dom kommer fylla på i veckan och HELA VECKAN har jag varit som en klisterlapp på min mejl. Satte på notiser och slängde mig på mobilen varje gång det lät, la till pojkvännens mejl så han skulle köpa det om jag nu skulle missa det då jag sover när alla andra jobbar men nej, ingenting under hela veckan. Vaknar alltså flera gånger under min sömn för jag är så insatt i att inte missa det.

Inatt, den ENDA natten jag har kunnat sova en hel natt, fyller dom på lagret. Kockan halv 5 på morgonen får jag ett mejl att plagget är inne igen och jag går in fort som satan men SÅKLART är allting slut..IGEN.

Jag började på riktigt gråta. Jag har ansträngt mig så mycket, sovit så dåligt och väntat i 2 veckor på det här setet och allting bara fuckar sig pga NA-KD. Det är som att vänta på konsertbiljetter för fan och företaget bara pissar på dig och dessutom leker med ditt tålamod då det står att jag har setet i min kundvagn och jag får mejl att det väntar på mig i kundvagnen men enligt kundtjänst är det en bugg. Ja såna har ni gott om.

JAG ÄR SÅ ARG, kokar med rätta ord. Så besviken och framöver kommer jag nog aldrig handla från deras sida igen så dåligt dom har skött detta. Jag SKA ha setet men att allting bara skiter sig och jag kan inte använda det då det är tänkt osv. Omg, bara insatta kan förstå min frustration, fy för asså. Jag var tvungen att gå ut imorse då jag låg bara och grät i sängen och var tvungen att röra på mig för att få ur mig ilskan.

EDIT: Älskar verkligen hur sura folk blev av detta inlägget, haha, sjukaste!
Igen, Sverige i ett nötskal.

Gillar