Fy fan för NA-KD

Asså vissa borde fan inte ha jobb inom försäljning. Eller vad är det för jävla yrke, datatekniker?
Lite skillnad men haha, jag ska berätta!

Hanna Friberg, Hannalicious som vissa vet vem det är, har ett samarbete med NA-KD där hon har gjort en egen kollektion och jag hade ögonen på ett set redan innan kollektionen släpptes och nu ska jag berätta varför jag är så jävla arg.

Kollektionen skulle släppas den 25e maj klocka 8 på morgonen. Såklart jag inte sova den natten och är inne PRICK KLOCKAN 8 (07:59 för att vara exakt) för att köpa setet jag vill ha... då är allting slutsålt..Alltså AAAALLTING.
Och allting kaosar, jag och andra kunder har konversationer på hennes releasefoto på instagram, na-kd's hemsida kraschar och alla undrar "wtf is going ooon?!" och då får man reda på att det va ett teknikfel eller vafan dom sa och kollektionen hade släppts tidigare pga detta. Folk har alltså shoppat redan vid halv 8 om inte tidigare och jag blev fly förbannad för ni vet när man verkligen vill ha något och du anstränger dig som fan för att fixa det och allting står i din väg. Jag var rasande.

Jag fick svar att dom kommer fylla på i veckan och HELA VECKAN har jag varit som en klisterlapp på min mejl. Satte på notiser och slängde mig på mobilen varje gång det lät, la till pojkvännens mejl så han skulle köpa det om jag nu skulle missa det då jag sover när alla andra jobbar men nej, ingenting under hela veckan. Vaknar alltså flera gånger under min sömn för jag är så insatt i att inte missa det.

Inatt, den ENDA natten jag har kunnat sova en hel natt, fyller dom på lagret. Kockan halv 5 på morgonen får jag ett mejl att plagget är inne igen och jag går in fort som satan men SÅKLART är allting slut..IGEN.

Jag började på riktigt gråta. Jag har ansträngt mig så mycket, sovit så dåligt och väntat i 2 veckor på det här setet och allting bara fuckar sig pga NA-KD. Det är som att vänta på konsertbiljetter för fan och företaget bara pissar på dig och dessutom leker med ditt tålamod då det står att jag har setet i min kundvagn och jag får mejl att det väntar på mig i kundvagnen men enligt kundtjänst är det en bugg. Ja såna har ni gott om.

JAG ÄR SÅ ARG, kokar med rätta ord. Så besviken och framöver kommer jag nog aldrig handla från deras sida igen så dåligt dom har skött detta. Jag SKA ha setet men att allting bara skiter sig och jag kan inte använda det då det är tänkt osv. Omg, bara insatta kan förstå min frustration, fy för asså. Jag var tvungen att gå ut imorse då jag låg bara och grät i sängen och var tvungen att röra på mig för att få ur mig ilskan.

EDIT: Älskar verkligen hur sura folk blev av detta inlägget, haha, sjukaste!
Igen, Sverige i ett nötskal.

Gillar

Kommentarer

tesskirch
,
Kanske någon som säljer vidare på typ tradera senare? 😊
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
Jag har också tänkt på det men fy va priset kommer stiga! 😲
nouw.com/emiliesbeauty
Amanda,
Fy vad tråkigt att det blivit så! Riktigt dåligt! 😟 Jag satt inne prick klockan 8 när det släpptes, lyckades köpa ett blått set samt en jumpsuit och en topp, så glad för att det funkade för mig, även om det tog 45 minuter för mig att få ordern att gå igenom!
amandalarsson.nu
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
Jäklar va länge! Fanns det kvar efter 45 min?
nouw.com/emiliesbeauty
sarahkvist
sarahkvist,
Fy vad dåligt av dem! 😟
nouw.com/sarahkvist
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
Sophie
,
Kan du inte lägga en förbeställning? Betala nu och så skickar dem ett ex så fort de får in den i lager. Borde väl ingen vara omöjligt?? Så gör vi i onlineshoppen jag jobbar i iaf
emiliesbeauty
emiliesbeauty,
Gör man det på hemsidan eller i kundtjänst?
nouw.com/emiliesbeauty
Wtf
,
Hahahah driver du med detta inlägg? 😂 Eller är du 12 år?
Sanna
,
Giiirl, jag letade som fan efter ditt inlägg för jag läste det förut och såg din Edit om att folk blivit arga, men tänkte inte mer på det då men nu i efterhand så har jag bara blivit mer och mer upprörd på alla dom som irriterat sig på ditt inlägg! Så jag googlade som en tok efter din blogg!😅Alltså, jag är sminktokig och jag ställer ständigt klockan för att hinna köpa vissa sminkprodukter innan dom säljer slut (särskilt ifrån amerikanska och engelska sidor där trycket är betydligt hårdare) och jag har precis som dig råkat ut för när saker släppts tidigare eller sidor som kraschat osv. Och jag tror inte folk fattar hur frustrerande detta är - när man verkligen längtat efter något som är limited edition så får man det inte. För att folk ska förstå som själva inte är mode eller sminkintresserade på den nivå vi är så kan jag förklara det såhär: tänk dig att du sett fram emot en resa utomlands jätte länge. Du har planerat allt i detalj och äntligen är det dags att åka. Och så när du kommer till flygplatsen så visar det sig att dina biljetter inte är äkta. (Jag vet att det är långsökt men ni fattar min poäng!) Det blir ingen resa för dig. Skulle inte du bli besviken? Lägg då dessutom på det faktum att detta resmål aldrig skulle existera igen - för så är det med limited edition produkter. Så är det för oss som är sjukt insatta i sånt här - byt bara ut din resa mot en unik palett eller ett unikt klädesplagg. Vi har alla olika intressen och vem fan har rätt att döma vad DU blir lycklig av? Detta gör mig så arg - att folk dömer dig för detta! Hade vi bott i USA hade det varit standard att ställa klockan för där säljer allt slut på 2 sekunder. Jag förstår din frustration till 100% och jag är så jävla trött på folk som tror att dom är så jäkla mycket bättre än alla andra! Kram till dig!❤️