Födelsedagsångest

Innehåller affiliate-länkar

Födelsedagsångest, generell ångest, prestationsångest. Kalla det vad ni vill men jag är långt ifrån taggad.
Min födelsedag är nästa vecka och jag har sån ångest. Jag är rädd att bli bortglömd, inte ha en bra födelsedag och ha för höga förhoppningar. Egentligen vill jag bara hoppa över dagen överhuvudtaget och ignorera allting.
Kan va att jag alltid har sett födelsedagar som en big deal, mer än andra och när jag inte känner att jag blir prioriterad som jag prioriterar andra så blir allting fel. Vill alltid ge den perfekta och bästa presenten, perfekta dagen, skämma bort till tusen och det kanske är too much men ja, jag ser det som en riktig speciell dag.

Vi kan ju prata om vad jag önskar mig så blir det lite mer positivt?
Det är alltid kul att prata om sin "lilla" önskelista, haha. Jag fyller 24 och gör fortfarande önskelistor, kommer fan aldrig växa upp.


VR

Finns det något roligare spel? Och tänk så roliga videos jag kan göra med typ skräckspel osv?!
Ser fram emot när jag har detta här hemma och kan nörda sönder, speciellt nu när vädret börjat bli sämre. Finns så mycket coolt man kan göra som kolla runt på google maps och se allt möjligt, åka karuseller samt massa spel såklart!

Smink från
Caia Cosmetics

Jag har hört så bra om detta märke att jag bara måste testa produkterna. Tänkte göra en video med majoriteten av det som finns och betygsätta det och se om det är så bra som folk säger. Men vad jag har sett verkar det asbra, speciellt borstarna..

Produkter från Anastasia

Har blivit så besatt av detta märke på sista tiden och vill samla på mig en lite större samling och testa några av deras nyare produkter, deras skuggor är såååå bra och man kan göra så mycket. Vill verkligen bli mer modig och våga mig på dom där lite mer extra lookerna. Har varit så feg på sista tiden..

Nikita Dragun Wigs

Att färga håret till någon rolig färg har jag velat lääääänge. Jag hade lila toppar ett tag men det syntes knappt, nu är jag inne på rosa men är rädd att förstöra håret mer än vad jag redan gjort. Ätstörning och blekning är ju inte direkt hårets bästa vänner så jag försöker vara så snäll som jag bara kan så dessa två peruker skulle passa peeeeeerrrrrfekt. Älskar Nikita och dessa perukerna ska va riktigt bra och realistiska samt att man får massor av produkter som man behöver till!.

Morphe x Jaclyn Hill

Har verkligen fastnat för Morphe nu och har kollat på både paletten och borstarna hur länge som helst nu, bestämde mig för att köpa James Charles kollektion först och är helt kär så behöver dessa också!
Så drömmigt!!

Chanel Bronzer

Den här krämbronzern från Chanel har jag velat ha i huuuur många år som helst men är något som jag aldrig faktiskt köper. Vet inte varför för den är inte dyrare än något annat smink jag köper men jag kommer typ bara på det när jag fyller år eller när det är jul. Har inte riktigt något smink från ett "riktigt" fint märke. Allt jag använde är ju high end men detta är något annat, det är Chanel ffs.


.

En ordentlig klocka

En av bassakerna man ska ha hemma är ju en ordentlig klocka, det är ju liksom essential men jag har ingen sån klocka!
Jag har en som har slutat funka från typ Ur&Penn som är brun eller något och nej, den tar jag inte på mig. Jag vill ha en ordentlig vuxenklocka som passar till min underton.

Det är lite mer som inte är med på den här listan utan den jag har gjort på onskelista.nu haha. Den sidan har jag använt i flera år nu men ja, detta är basic ungefär det jag önskar mig men som jag troligen kommer få köpa åt mig själv eftersom jag är så jäkla dyr, haha, dock är det inte med en häst denna gången eller något objektiv för det är lite som att önska sig en enhörning, det kommer inte hända 😂
Börjar bli lite mer realistisk!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229