Fixa brynen hos Linnéa!

Ni har väl inte missat att jag har fixat mina bryn?
Om ni har det så ska jag berätta mer!

I tisdags var jag hos Linnéa (phibrows_perfectmess) i Ängelholm och fixade mina ögonbryn som jag ALDRIG blir nöjd med annars. Jag drar i dom pga dålig vana och plockar dom alltid annorlunda och när jag ska sminka mig tar iaf en halvtimme på bara brynen. Mitt tålamod var slut och jag bestämde mig att köra en permanent look. Då valde jag såklart Linnéa då jag både känner henne sen innan så jag vet att hon går att lita på samt att jag vet att hon är så otroligt duktig!
Brukar alltid rekommendera henne till folk som funderar att göra det här, även innan jag själv gjorde det.

Man säger ju att man "tatuerar ögonbrynen" men det är egentligen en kosmetisk pigmentering som håller ungefär i två år men det varierar väldigt mycket från person till person. Det är en teknik som heter phibrows som är mer som en 3d pigmentering som fyller ut dina bryn. Det ser alltså ut som "riktigt hår", det är helt sjukt!

FÖRE

SJÄLVA BEHANDLINGEN
Det ni ska tänka på innan är att inte sola en vecka innan behandlingen men annars får ni ni allt i stort sett förklarat för er när ni kommer. Man fyller i lite lappar med information och ger sitt medgivande till behandlingen för att både skydda dig som kund och henne som företagare vilket är väldigt seriöst och skitbra att hon har.

Sen det första ni kommer göra är att hon mäter lite vart brynen ska börja, vart bågen ska vara och var brynet ska sluta. Ni får kolla själva innan ni börjar så att formen ser bra ut och om det är något ni vill ändra på då hon fyller först i med en speciellt penna.
Detta gör ni även mitt under behandlingen om det är någonstans du känner att du vill ha mer "strån".


VAR HITTAR NI LINNÉA?
Hon hyr ett rum inne på Sax and the city i Ängelholm som är lite mer avskilt så man känner sig riktigt avslappnad när man ligger där. På Instagram hittar ni antingen henne HÄR eller om ni söker på phibrows_perfectmess.

HUR BOKAR MAN TID?
Hon har precis börjat med bokadirekt så alla hennes tjänster hittar ni HÄR då hon även gör sminkningar, vaxar och färgning/formning av bryn och fransar.


De första "stråna" gör tydligen mest ont så jag var beredd på VÄRSTA smärtan men det kändes mer eller mindre som om man blev trådad, för er som har gjort det vet att det känns men det gör inte så värst ont. Det ser ut som en liten kniv hon använder men det är små små SMÅ piggar på den här som ser så cool ut!

Behöver jag ens nämna att den här kvinnan ser ut som en fucking gudinna, ohmygaahd. Hon är så vacker!

Behandlingen varar i ungefär 90 minuter och kostar 3500kr men sååå värd varenda slant och hon går igenom vad som händer för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Jag kommer lägga upp en vlogg i helgen där ni får vara med mer under hela behandlingen. Detta är nog bland det bästa jag gjort som jag känner nu!

Efteråt kommer du få med dig ett papper med skötselråd så oroa dig inte om hur du ska göra efter för det kommer du få reda på. Sen får du också med dig ett litet skyddande vax och en liten brunborste som du ska använda flitigt. Men allt detta kommer ni får reda på under behandlingen så don't worry!
Visst blev det bra?!!

EFTER

#3dbryn #ögonbryn #förebild #föreochefterbild #föreochefter #kosmetisktatuering #behandling #skönhetsbehandling #skönhet #skönhetsblogg

Gillar