..cuz this bitch is sick of it.

Jag har haft en riiiiiiiiktig hatdag, om ni förstår vad jag menar. En dag när man stör sig på allt så pass mycket att man inte ens kan vara arg utan man sitter bara och skrattar för man är så pass frustrerad och dagen topic *trumvirvel* - MÄN.

Jag är såååå faaaacking trött på denna ras så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Såg en Tiktok för några dagar sen som löd att män är beviset att sexualitet INTE är ett val för vem fan hade valt en man då? - Jo, ingen.
Ska vi ta ett exempel?

PARADISE HOTEL.
Inget mot programmet men asså vad har dom tagit in??
Om vi tar upp antingen Marcelo (Annica, you dodged a bullet), Jesper och den här Mehdi, amen nej fyfaaan va vidrigt. Om någon av dessa småpågar hade kommit fram till moi hade jag spytt på plats, helst på deras skor. Dom var borta i ETT AVSNITT och det det bästa fucking avsnittet på hela säsongen. Är så äckligt trött på killar som tror att dom är störst, bäst och vackrast på planeten, att dom kan styra över andra, mer värda bara för att "folk vet om vilka dom är" osv osv osv.
Behöver jag ens ge några exempel?
Svar nej.

Jag är så trött på att känna mig lurad, sviken och förvirrad att jag ger fan upp, på riktigt. Jag lämnar allting och alla åt den/dom som är beredd på att ta fighten cuz this bitch is sick of it.
Säger absolut inte att det pågår något seriöst i mitt liv, absolut inte, jag letar inte efter något men ändå sitter jag med Tinder nedladdat som varenda jävla människa och det är komedi på elitnivå. Det är så illa så det är lite så man vill bränna upp appen för det man hittar är något som trollet släpade in från träsket..
FAAAN, hahah, testade om det var mer underhållning på Badoo, hahahah - Göran 54 vill ta kontakt med dig. - Stefan 61 skickar en gåva. - Helge 41 frågar efter en dejt. MEN ASSÅ SKOJAR DU?
Så jäkla vidrigt?!

Vad har hänt med den här världen eller med Sverige för den delen, det är ju bara skräp vart man än kollar?
Småpojkar som försöker bevisa något och sen är varenda människa deprimerad för den delen, rena rama paradiset, fuck Paradise Hotel, vi lever ju lajf!

Att va tjej i dagens samhälle är sjuuuuuukt. Vi behöver män för att "skydda oss" från andra män. Män är problemet till krig, till majoriteten av alla brott, till hjärndödhet. Kan inte ens ta en taxi, alltså en taaaxxxiiiii för det är för osäkert. Nej nej nej, fuuuck det.

Jag är så trött på skiten, från och med nu kommer jag nog va så pass frispråkig att hälften kommer hata mig men vet ni vem som bryr sig? fucking no one.
Säg vad du vill, gör vad du vill, jag orkar fan inte bry mig mer, har ingen energi för det längre, fråga precis vad du vill ha svar på, skit i hur andra kan ta det, ta dig själv först och lev ditt liv precis som du vill. Mitt motto fram till nästa mental breakdown. Önska mig lycka till.

Och nej, inte alla män..............

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229