Back with the new improved me

Wazzup bitches? Har ni haft det bra sen vi sågs sist här?

I have, for sure. Har varit upptagen med att vara med endast mig själv och på vägen hittade jag mig själv också. Ni anar inte hur mycket bättre jag mår nu än vad jag gjorde innan. Mycket har förändrats!

För en snabb recap så sitter jag utan pojkvän, knappt några vänner, jag har börjat med Onlyfans, jag tränar regelbundet, jag försöker hitta jobb i Stockholm, är tryggare i mig själv och DON'T GIVE A FUCK vad någon tycker.

Det har också varit lite som hänt som har gjort att jag växt på sista tiden nämligen det har spridits ✨bilder✨ på mig på mitt jobb, det har mobbats, med fina vuxna ord, och INGEN stod upp för mig såååå fuck allt och alla, jag får stå upp för mig själv då ingen annan har mage att göra det för någon annan eller överhuvudtaget för den delen. Jag har även knappt vänner atm för jag har valt det själv då jag inte vill ha någon i mitt liv som varken dömer mig eller får mig att må dåligt så det är endast girlpower i mitt liv annars kan du dra. Jag har fått en starkare röst när det kommer till feminism och det är i stort sett det som får mig att känna mig så stark och badass. Det är ganska mycket tack vare min Onlyfans, tack vare den har jag fått se vilka folk är och hur mycket som är fel på världen. Jag vill va en del i att förändra den så om jag inte höll käften förut så kommer jag definitivt inte göra det nu. Bara det här med att män förtrycker kvinnor som dom gör, att vi förväntas att inte höras eller synas, cover up och gå efter allas regler?
Jag är sååååå trött på att vara en "good girl" och vara någon som ska göra saker som ska vara bra eller "duktigt". Fuck det, jag vill ha kul istället!

Som jag sagt förut "Heaven may be the paradise but Hell is the amusement park" - Vi har rätt att göra PRECIS vad vi vill utan att dömas av världen. Se den med öppna ögon så ses vi snart igen!

Peace out!

Gillar

Kommentarer