OM MEG

Get to know me better

1. Familien min har en nyydelig 4 år gammel cockapoo som heter Stella. My love.

2. Jeg er veldig glad i å pynte meg, men setter veldig pris på joggebuksa også.

3. Jeg har forsøkt å begi meg ut på oppdraget av å se alt av Friends fra starten, haha. Det er såå bra!

4. Jeg har nesten slutta med "in-life shopping". Nettshopping på meg! Og jeg ELSKER det.

5. Jeg elsker te! Det begynte jeg med ifjor faktisk, og syntes det er så godt. Spesielt forest fruit te med sitronsaft og sukker, haha.

6. Kan hende jeg er sen til dette, men jeg har funnet ut av at det er en mellomting mellom introvert og ekstrovert! Det kalles ambivert, og beskriver personligheten min veldig godt! Du kan lese om det HER!

7. Sikkert noen som vet dette allerede, MEN hvis du er ny så vet du kanskje ikke at jeg ikke gikk VG3. Da valgte jeg å studere foto på folkehøgskole istedet, og kan ikke anbefale det mer! Folkehøgskole er såå bra!

Likes

Comments

HVERDAG

God morgen alle fine! Nå sitter jeg i sofaen og kjemper for å holde øynene oppe. Idag er det opp og på jobb igjen, og jeg må si at det går mye bedre! Øvelse gjør mester. Jeg er fremdeles mye stressa før jobb og går med en klump i halsen, men sånn er det. Denne 30 days challenge må jeg si har gått veldig bra så langt, men jeg merker nå som jeg er borte store deler av dagen så sliter jeg litt, haha. Men jeg skal ikke gi meg. Det er jo så gøy!

Ha en flott dag! Snaaart helg.

Likes

Comments

INSPIRASJON

Slår til med en liten who to follow igjen til dere! Ikke bare moteprofiler denne gangen (en altfor søt hundeprofil også), men absolutte favoritter alle sammen. Alle damene er utrolig kule moteforbilder med skikkelig fresh fargerik stil som jeg digger! Del dine favoritter også da vel! Ønsker dere å titte litt ekstra inn i mitt liv så kan dere følge meg på instagram HER

Xx Emilie

Likes

Comments

TANKEFULL

Hei dere! Idag hadde jeg min første dag i ny jobb. Jeg skal være helt ærlig og si at det var veldig overveldende. Masse å sette seg inn i og å lære. Jeg fikk litt sjokk når jeg kom hjem så alt gikk opp i hodet mitt og ut i tårer. Jeg tror jeg glemmer at jeg bare er et menneske og at jeg ikke kan kunne alt her i verden. Nye ting krever læring og tid. Det må jeg bli flinkere til å si til meg selv. Jeg er bare meg og ikke Superwoman. Selvom det hadde vært fint noen ganger, haha. Jeg har så lyst til å prestere og imponere og for all del ikke skuffe.

Etter min forrige jobb (som var min første) så presset jeg meg så hardt at det sa stopp. Jeg ville bevise for alle at JEG KAN. Det var en kul jobb innen TV og jeg hadde klart å komme meg dit helt alene. Lille meg som ikke turte å snakke med fler enn en person på barneskolen. Lille meg som prøver å trosse min komfortsone hver dag. Jeg kom meg dit til tross for at jeg tok en annen vei enn alle andre. Jeg har en veldig stor tro på at ting skjer for en grunn og hvis en pause fra jobb var det jeg trengte så var det det. Det hjalp, men å nå være inn i jobb livet igjen ble vanskelig idag. Startet med et høyt og stort bang. Men jeg skal klare det. Det er jeg fast satt på nå. Jeg satt å spiste middag nettopp med paps, og jeg sa "Det var jo sånn her sist også. Jeg fikk litt sjokk i starten, men jeg ga meg ikke, og til slutt så gikk det fint". Nå skal det også gå fint.

Ble litt visdomsord fra meg idag, men jeg syntes det er godt å dele de litt værre dagene med dere også, så hvis noen andre av dere har noe kjennskap eller føler på det samme så kan vi hjelpe til å bygge hverandre opp. Back and better tomorrow! Xx Em

Likes

Comments

WANTIES, INSPIRASJON

Hei fine! Jeg tipper det er fler enn meg som elsker å finne nye ting til en billig penge, så jeg har funnet frem noen av mine favoritter å vise dere. Favorittmerkene mine nå er definitivt Zara og Ganni. Ganni er jo litt på den dyrere siden når det gjelder gensere, kjoler osv. MEN toppene deres er såå fine og litt mer affordable! Lovelovelove. Enjoy!

T-skjorte - Ganni (499,-)

Rosa genser - FABL (349,-)

Sko - Zara (229,-)

Solbriller - NA-KD (639,-)

Smykker - NA-KD (129,-)

Likes

Comments

MATPRAT

..Og noen time senere så den sånn ut! Må være lov å være liitt stolt eller hva? Kaka ble såå god. Igjen brukte jeg oppskriften til Ida Gran Jansen (HER) som leverer gang på gang. Trenger ikke lørdagsgodis idag hvertfall..*slurp*. Hittil i helgen har søsteren min vært så besøk, som har vært superkos! Dagen idag består videre av tikka masala og Hver Gang Vi Møtes. Elsk! Idag har vært en veldig rolig dag som har vært veldig deilig. God helg alle fine!

Gulrotkake med sjokoladefrosting ↓

DAGENS INSTAKONTO: @amaliefischer

Likes

Comments

OM MEG

Siden det er 1. februar idag så jeg tenkte det hadde vært gøy å dele mine mål for denne måneden. Nå er det faktisk en del ting jeg ønsker å gjøre fremover, blant annet det jeg skrev om i går. Jeg blir mye mer inspirert til å få ting gjort når jeg setter meg ned og skriver om det, og selvfølgelig vil jeg dele det med dere! Har dere noen spesielle mål for denne måneden?

1. Begynne med hjemmetrening igjen

Dette sier jeg så ofte, men nå skal jeg virkelig gjøre det! Jeg ble såå flink før jul og trente ca annenhver dag som er helt utrolig for meg! Jeg har aldri vært veldig flink til å opprettholde treningsrutiner, and that`s gonna change!

2. Bake mer!

Etter jeg lagde min første "avanserte" kake sist (Innlegget finner dere her) så har jeg hatt såå lyst til å prøve ut fler oppskrifter og bli enda flinkere!

3. Begynne i ny jobb

Nå har jeg endelig fått meg jobb igjen og det syntes jeg alltid er litt skummelt. Noe nytt man skal lære og komme inn i. Det går seg sikkert til etterhvert, men starten er alltid rar syntes jeg. Jeg gleder meg uansett og håper det er noe jeg kommer til å like!

4. Relaunche YouTube kanalen

Som jeg har sagt så ønsker jeg å begynne å lage videoer for dere igjen. Igjen og igjen, jeg har jo bare lagd to fra før. Hehe. Men fler skal lages! Jeg har blant annet lagd nytt design nå, så jeg håper dere liker det! No biggy, men litt mer farge.

5. Get into work-mode

Ved dette mener jeg som nr 3. Starte i jobben, get back out there og jobbe hardt nå fremover for å få resultater. Det er mote og klesbransjen jeg brenner for nå og syntes det er veldig spennende! Jeg ville absolutt ikke kalt bloggen jobb for jeg tjener 0kr på det og gjør det bare for gøy og at jeg ELSKER det, men å jobbe ekstra hardt på innleggene mine fremover ønsker jeg også. Workworkwork.

Likes

Comments

VIDEO

Mitt største mål i 2018 er definitivt å relaunche YouTube kanalen min. Jeg ønsker ikke nødvendigvis å bli en typisk youtuber, men å lage videoer for å vise dere fler sider av livet mitt og min personlighet syntes jeg virkelig veldig gøy! Jeg har en del problemer med macen min og plass til å redigere på så 1 steg er vel å kjøpe en ny harddisk. Jeg er veldig interessert i å høre hva dere ønsker å se. Det er tross alt dere jeg ønsker at skal like det og bli involvert! Så legg gjerne igjen en stemme nedenfor! YouTube er liksom noe jeg alltid har hatt lyst til å drive på med (ved siden av bloggen selvfølgelig) men det blir alltid dyttet bort når andre ting kommer opp. Jeg skal definitivt filme reisen min til Kreta til sommeren, men noe før det er vel greit også, haha! Jeg tror jeg tenker at sommeren er nærmere enn den er. Anywayy, legg igjen en stemme da vel!

Likes

Comments