Jag har blivit helt såld på guld. Min framtida lägenhet kommer att blänka från golv till tak. Här är lite som jag har hittat på H&M home.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På väg hemåt från min terapeut imorse stannade jag upp utanför tågstationen och vände. Jag var inte riktigt redo att åka hem. Det var sol ute och jag kände mig inte riktigt klar i stan så jag började gå vidare längs gatan. Det var så skönt att bara få gå omkring utan att stressa, svänga in på butikerna man tyckte verkade intressanta och bara få vara. Jag har upptäckt en ny typ av terapi för mig; fantasishopping (nära besläktad med fönstershopping). Man går runt i olika butiker, samlar inspiration och fantiserar om olika drömmar man har i livet. En av mina fantasier är att skaffa en egen lägenhet och få inreda från grunden. Här är lite av den inspirationen jag hittade idag:

Ikväll står restaurang-middag på schemat med två tjejkompisar och lite "prep" inför en till arbetsintervju imorgon.

Likes

Comments

Många menar på att det på sociala medier är alldeles för mycket hets kring det perfekta livet; man måste bära det populäraste modet, äta den nyttigaste maten och ägna sig åt de dyraste aktiviteterna. Men jag tror inte att det egentligen handlar om det. Jag tror att det bara handlar om att fokusera på det positiva och att få visa för andra och sig själv att man gör det bästa av tiden man har. Det handlar om att bara få må bra också. För helt ärligt tror jag att vi alla brottas med våra hjärnspöken och vem som helst skulle kunna dela med sig av hur ruttet livet kan vara. Men ibland måste man bara få blunda för de stunderna och få visa andra att det finns ögonblick då rösterna i huvudet kan tystas ner.

Likes

Comments