Jeg blir så glad når været er så bra som det er. Håper det holder seg slik en stund til! Merker det på hestene også, tror de er like glad i sol som oss. :-)

Dro tidlig til stallen i dag også, deilig å få stallarbeidet unnagjort. Jeg tok med Bono på en liten skrittetur i skogen like ved stallen. Jeg hadde selvfølgelig på meg ugg-skoene mine denne gangen også, så det ble ikke en veldig lang tur. Det var en ganske så lang bakke inn mot skogen som var dekket med gjørme, så jeg tok ikke sjansen på å gå så langt. Det var glatt, med andre ord! Bono gikk så fint ved siden av, han tittet rundt seg og var vel mer interessert i det lille gresset som var igjen i grøfta enn å bry seg om noe annet. Deilig å ikke ha en skvetten eller prippen hest!

Han ser så teit ut på det bildet her, hahah! Jeg stod sikkert 5 minutter for å prøve å ta et fint bilde av han i solen, men da jeg tok et steg unna, snudde han seg bare mot gresset. Hahahah.. Så, det ble det slik.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Etter at kjæresten min dro på jobb i dag kl 6, klarte jeg ikke å sovne igjen. Jeg ventet mer eller mindre på at klokka skulle bli nok til at jeg kunne dra opp til stallen og gjøre unna stallarbeidet. Planen min for dagen var å dra til skolen for å lese litt til eksamen med tre andre jenter jeg går i klasse med. Tenkte derfor at det kunne være greit å gjøre unna stallarbeidet, visste ikke når jeg skulle bli ferdig i Oslo. Også er det alltid deilig å få ting man må gjøre unnagjort. Noe annet positivt med å stå opp så tidlig er at jeg føler jeg virkelig får utnyttet dagen! Hadde god tid i stallen, rakk å ta en lang og varm dusj og spise god frokost og lunsj før jeg måtte reise til Oslo.

Men, oppe i stallen i dag gjorde jeg som sagt unna stallarbeidet. Fikk låne en lonsjeringsline av ei jente på stallen. Det var ganske morsomt å tenke på da jeg lonsjerte Bono på banen, for det var denne hesten jeg for første gang lærte meg lonsjering. Bestefaren min viste meg hvordan jeg skulle stå, holde linen og hvor jeg skulle se på hesten. Og Bono var så flink! Både den gangen for sikkert 7-8 år siden, og den dag i dag. Det var heller jeg som var litt rusten. Det er sikkert ikke noe man ville kalt gamle "kunstner", men er det jeg følte der og da. Uansett, det var veldig moro, og det så ut som at Bono koste seg også, for han kastet så glad på hode og tok et lite gledeshopp, hehe.

Han var så fin i dag! Og da vi var på banen, lot jeg han for det meste gå løs. Hadde han kanskje i linen i 15 minutter bare for å sjekke ut om han enda kunne dette her. Men da han var løs, så fulgte han etter meg hvis jeg ropte på han, og da jeg stod ved porten og skulle gå ut, dyttet han stadig borti meg for å få litt kos. Så koselig!! Tenkte jeg skulle opp til stallen nå litt før kl 19, så jeg kan stelle han litt igjen og ha litt kveldskos med han før han får kveldsmaten sin. :-)

Ha en god kveld dere!

Likes

Comments

Tenkte jeg skulle skrive litt om søndagen, da jeg hentet min kjære Bono.

Jeg er ikke akkurat kjent for å sprette opp om morgenen, men denne dagen var jeg lys våken klokken 7.. 4 timer til vi skulle reise fra Leirsund, så jeg prøvde å legge meg i en god stilling, lukke øynene og ikke tenke. Ikke så lett, da dette var en stor dag for meg.

Turen opp til Eidsvoll gikk kjempe bra. Jeg har en så god venninne som ville være med å hjelpe meg da hun har lappen for henger og hestehenger. Da vi kom frem hilste vi på daværende eier, pratet litt sammen og vi koste med Bono. Jeg fikk noe utstyr av henne og vi pakket hengeren ferdig. Bono gikk fint på hengeren etter litt nøling. Jeg tror han skjønte at det var noe da han fikk besøk av fremmede mennesker og en henger plutselig stod på plassen. Etter en liten time i Eidsvoll, dro vi tilbake til stallen på Leirsund. Alt gikk på skinner. Bono var så rolig og synes det var mer spennende med gresset han fant på bakken enn å titte rundt seg. Han fikk en fin plassering i stallen og en stor og fin paddock.

Jeg og kjæresten min brukte litt tid på å få tingene mine på plass og gjorde unna det lille stallarbeidet som var å gjøre før vi dro hjem. Jeg dro opp til stallen igjen på kvelden like før alle hestene skulle inn for kvelden, og pusset og koste med Bono, og lot han bli litt kjent med stallen før alle hestene kom inn. Det virket som at han hadde roet seg allerede, alt var bare spennende å se på. Nye lyder, mennesker, hester og lukter.

​Bildet tok jeg i går i fine solen. Egentlig fra en video, heh.

Likes

Comments

Hei dere!


Dette er kanskje noe mer uvanlig, men hvorfor ikke prøve? Jeg har nå kjøpt min aller første hest, og hesten har vært i familien vår før, så dette betyr ekstra mye for meg. Jeg kan jo aller først skrive litt om meg selv:

Jeg heter Emilie, er 21 år og bor i Lillestrøm. Jeg studerer HR og personalledelse på Høyskolen Kristiania. Jeg er også ekstrahjelp på klesbutikken Claire.dk på Strømmen storsenter. Det var kort og greit, og nå skal jeg skrive litt om hesten min.

Bono Superb er en varmblods vallak på 19 år. Så godt voksen. :-) Det var bestefaren min sin hest til han døde i 2010, og ble da solgt videre. Jeg ble litt nysgjerrig i januar i år, og søkte litt rundt etter hesten, for det var en sjanse for at han enda var i live. Jeg ble så glad og lettet da jeg fant han og at daværende eier var så snill og god som lot meg komme å hilse på han. Og nå, 11 måneder senere, er han min! Forrige eier ville ha en pause fra hestelivet, og ville da selge han til meg.

Denne bloggen vil for det meste handle om hverdagen til Bono. Jeg vil dokumentere og skrive ned både oppturer og nedturer vi har, siden denne fine skapningen betyr så mye for meg. Jeg tenkte aller først på dagbok, men hvorfor ikke en blogg? Så kan andre også følge med på hverdagen hans. :-)

Bilde av Bono er da jeg hilste på han i mars. Og jeg fant ut at jeg må ta flere bilder av meg selv, da de 2500 bildene jeg har på macen består for det meste av andre dyr.. Bilde er forresten for to somrer siden, og jeg i dag har langt hår. :-)))


​​Målet etterhvert med denne bloggen er å kunne vise litt vlogger av dagene våres. Litt variasjon og ikke kun tekst. Jeg har aldri vært borti å redigere en video, så det kan jo bli spennende!

Likes

Comments