Hej alle sammen!

Nu hvor jeg har fødselsdag i morgen, altså den. 8 februar tænkte jeg, at jeg lige ville lave en ønskeliste så i også kunne se hvad jeg ønsker mig.

Btw. synes jeg lige i skal vide, at jeg bliver 14 år.


  1. Den første ting jeg ønsker mig er et nyt glattejern, som også gerne skal kunne lave krøller, da jeg altid bruger min mors, som er ved at være ret gammelt og dårligt. Det er det jeg ønsker mig allermest, fordi mit hår altid lever sit eget liv, og derfor vil jeg gerne have det til at være glat. Det skal kunne glatte håret på 5 min, så jeg har tid til det hver morgen, inden jeg skal i skole. Derfor googlede jeg lidt, for at finde det bedste, hvor der så kom et GHD-glattejern frem. Der stod, at det var kåret til det bedste glattejern 2018. Glattejernet koster 950 kr,- og du kan købe det på loookfantastic.dk’s hjemmeside.
  2. Den ting jeg ønsker mig næstallermest er en Marshall Højttaler i farven Cream/hvid. Jeg ønsker mig den, fordi jeg rigtig godt kunne tænke mig en højttaler med bluetooth og på samme tid, at den er flot og moderne. Den skal selvfølgelig også kunne spille højt og have en god bas, og det synes jeg en Marshall Højttaler er et rigtig godt bud på. Derfor ønsker jeg mig den. Jeg kender også en masse der har, den som anbefaler den meget. Du kan købe højttaleren som jeg ønsker mig i Elgiganten til 1.299 kr,-.
  3. Nr. 3 ting på min ønskeliste til i morgen er et par Air Pods fra Apple. Jeg ønsker mig dem rigtig meget fordi jeg synes det kunne være praktisk fordi de ikke har en irriterende ledning og fordi de er trådløse. Man kan også både bruge dem til både sin MacBook og Iphone hvis man har en Iphone 7 eller 8. Du kan købe Air Pods på Apples hjemmeside til 1.379 kr,-.
  4. Den fjerde ting jeg ønsker mig er en Gucci parfume. Det er en af de nyeste parfumer fra Gucci og parfumen hedder Gucci Bloom Eau de Parfum. Jeg synes den dufter virkelig godt og passer godt til hvis man fx. skulle til fødselsdag eller konfirmation. Man kan købe den i Matas til 540 kr,- og der er 30 ml i.


  • Gak og Løger fra Mia og Miller

PS. Det er Miller/Emilie/mig der har fødselsdag i morgen;)


Likes

Comments

Hej og velkommen til bloggen!

Vi er to piger på 13 OG 14 år. Vores navne er Emilie og Mia og vi kommer fra Horsens i Østjylland.

I vores hverdag går vi i 7. klasse på en folkeskole i Stensballe. Til foråret skal vi begge konfirmeres og det glæder vi os rigtig meget til.

I kan også glæde jer til vores fremtidige opslag hvor vi kommer til at give jer gode tips til makeup og style. Vi kommer også til at skrive lidt om gode gaveideer og lækre snacks. Hvis vores ven(inder) skal beskrive os, ville de nok sige at vi er to glade, energiske og sjove piger.

Vi elsker at være på ferie udlandet, som vi også altid bruger meget af vores sommerferie på sammen med vores familie og hinanden.

Der kommer nok en masse forskelligt her på bloggen så vi håber at i bare vil følge med og se hvad der sker.

  • Gak og Løjer fra Mia og Miller

Likes

Comments