Jeg har d. 1-3 juli igen været på afrejsebriefing, dog var det denne gang med alle andre udvekslingsstudenter i 17/18, så vi var omkring 180 samlet på Nørgaards Højskole i Bjerringbro.

Det har været nogle super hyggelige dage, hvor jeg har mødt de 5 andre, som også skal til Peru, og som jeg skal rejse med. Vi rejser den 21. juli fra Københavns Lufthavn kl. 09:35, og spændingen er virkelig vokset over de sidste par dage, da det føles mere og mere virkeligt, for hver dag der går.

1/7

Lørdag var første dag. Jeg ankom omkring kl. 13, hvor jeg fik udleveret nøgle til værelset. Herefter gik de næste timer med en masse information, og herefter nogle workshops, som skulle forberede os til hele året som udvekslingsstudenert. Det var alt fra problemknusning og rejsetips. Vi var delt op i grupper, hver gruppe havde en farve, her var jeg gul, og mødte min roomie Lærke, som også skal til Peru. Det var rigtig fedt endelig at møde de andre, det har jeg set meget frem til. Aftenen gik med bålhygge og mulighed for at klatre.


2/7

Næste dag stod først på flere workshops, den vi så mest frem til var nok tøjudlevering, haha. Vi havde glædet os til at få vores blazer, som ligesom er "kendetegnet" for en Rotary udvekslingsstudent. Jeg glæder mig til at fylde den med pins i alle mulige former og farver. Derudover fik vi udlevet polo'er, visitkort, pins, og flag.

Vi havde en del pauser og fritid, og det meste af tiden gik med at spille Ludo og drikke kaffe, og bare snakke løs om alt det spændende, som vi (meget) snart kommer til at opleve sammen.

Om aftenen var der sodavandsfest, med Hawaii-tema. Det var rigtig sjovt, og der var god stemning. På billederne ser i de andre piger som også skal til Peru, og jeg. To af dem skal bo i Lima som jeg, så jeg er ikke helt alene.

Det har alt i alt været en super hyggelig weekend, og jeg glæder mig enormt meget til at rejse. Det er helt uvirkeligt at det er så snart, og tiden går bare så hurtigt!


- Emilie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments