Allmänt

Hade en till fotosession med otroligt ducktiga Sara Herbst!
hon är en otroligt duktig fotograf och en av mina allra närmaste vänner!
Söker ni eller vill anlita en fotograf? Hör av er till Sara Herbst på facebook👌🏻


Nedan är bilderna från torsdagens fotosession

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Herr Gårman spelade på biljard i lördags. De är så jävla duktiga!
herrgarmanofficial @ instagram

Herr Gårman @ spotify

De tävlar om att få spela på Kristianstads rockfest och man röstar genom att smsa ”KRF HERRGÅRMAN” till 72672

När man röstar så skänker de en slant till cancerforskningen dessutom så det går till ett bra ändamål!

Om ni ska rösta, rösta rätt - rösta på Herr Gårman 🎶👌🏻

Likes

Comments

Allmänt

Hade en fotosession med min nära och kära vän Sara Herbst! Hon är verkligen jätteduktig så om ni vill fixa en bra fotograf så rekommenderar verkligen henne!
Sök på Sara Herbst på facebook så kan ni nå henne där! 😍

Likes

Comments

Åsikter och tankar, Allmänt

Igårkväll slulle jag ta upp upp till rummet... slutade med att jag trillade ner från trappan, slog ryggen och huvudet i väggen och sen både ena ärmen och mitt ben.
Kan säga att allt vatten i glaset försvann helt och jag hade tur att glaset inte gick sönder!
Hela trappen blev fylld av vatten. Blev att torka upp allt vatten och sen gå upp med ett nytt glas vatten som Stoffe tog. Sen skulle jag ner på toa och sen gå upp på mitt rum på tredje våningen och var påväg att trilla ner då och missade ett trappsteg och sen gick jag in i räcket och slog till då i revbenet


Så jag kan inte riktigt säga att jag haft tur igår med att jag fick åka 3 olika bussar för att komma dit ut till net on net för att köpa ett tangentbord.

Första gången råkade jag hoppa på 3an men jag skulle hoppa på 2an så jag gick från slutstationen tillbaka till där jag tog bussen från första början. På vägen mot stationären stötte jag på en så söt katt!! Efter det åkte jag rätt buss men helt plötsligt hade den en slutstation där jag inte skulle hoppa av.. han vände och körde tillbaka. Sen kom det en ny buss och busschauffören hjälpte mig jättemycket och var otroligt snäll och hjälpsam så äntligen till sist kom jag dit jag skulle med hjälp av busschauffören!
Så ja.. gårdagen var inte direkt fylld med tur för min del.. 💔

Likes

Comments

Mode, shopping, skönhet & hälsa, Allmänt

Min laptops tangentbord slutade att fungera så satte vi in ett tangentbord som jag kunde sätta in i usb-porten och den fungerade en kväll och dagen efter fungerade inte alls.. så jag har inte kunnat använda min laptop på så sjukt lång tid.. så jag ska in till stan efter jag varit hos min kurator så jag faktisk kan använda den haha
Saknar min laptop 💔

Drömmen är ju sen att faktiskt ha en stationär dator.. Vill så otroligt gärna ha en stationär dator och har velat ha det i många år så hoppas den drömmen blir uppfylld inom en snar framtid! ❤

Likes

Comments

Mode, shopping, skönhet & hälsa, Allmänt

Rensar bland alla mina kläder för att kunna få in mer kläder som jag faktiskt använder och som är i min stil. Medans jag samtidigt då får mer utrymme på rummen också så allting inte blir så stökigt med många grejer på rummen och det känns bra.


De kläderna jag rensar ut ska jag ge till välgörenhet så det känns bra i hjärtat att göra det för då får de behövande kläder och dessutom lite skor jag ens glömde att jag hade haha
Så blir rensning på kläder och skor!

Har egentligen behövt göra detta ett bra tag sedan, men nu har jag äntligen tagit tag i det och fixar det nu!👌🏻

Det är ren och skär kaos här nu.. kommer bli en hel sopsäck med kläder som jag kommer donera!

Likes

Comments

Åsikter och tankar, Psykisk ohälsa

Ligger nerbäddad med käkledsinflammation, början till bihåleinflammation och mensvärk from hell och kan inte sova.. så nu ligger jag ensam med mina tankar som snurrar runt som en tornado.

Tänker just det att varför kan inte psykiatrin och/eller psykisk ohälsa vara normalt att prata om istället för att va så sjukt jäkla tabu.
Att det är dåligt om man går dit, det är dåligt att bli inlagd. För då anses man vara svag?
Det är inte sant.. det krävs sjujäkla kraft, styrka och mod för att från början ens våga söka hjälp. Det är inte fel att bli inlagd då man är inte där för skojs skull. Det är för ens egna säkerhet som när det kommer den punkten då det är väldigt illa så har vi möjligheten att kunna bli inlagd. Så det har ingenting med att vara svag.
Man är inte svag när man ber om hjälp eller blir inlagd. Det är ren och skär styrka och kraft. Långt ifrån svag.

Hatar denna stigmatiseringen kring psykisk ohälsa och jag hjälper till med att krossa den genom att skriva både här på bloggen, Facebook och instagam, de plattformarna jag har som jag sprider kunskap om psykisk ohälsa för jag vägrar vara tyst.

Dessa tankarna snurrar runt i huvudet just nu

Likes

Comments

Åsikter och tankar, Psykisk ohälsa

När jag skrev ut mig själv den 28e december efter att jag hade legat inlagd i 2 månader så trodde jag att jag var redo, att jag skulle klara av att bli utskriven och komma hem.
Jag trodde jag skulle klara av mer än vad jag faktiskt gjorde.. jag klarade det inte. Det var för tidigt och de sa till mig på avdelningen om det skulle vara något, om det blev sämre igen så skulle jag söka mig till psykakuten igen och bli inlagd igen pga de visste hur jag mådde, de visste om mitt mående.
Mitt mående har pendlat extremt sedan nu 5 dagar tillbaka och jag åkte till psykakuten igår kväll och blev inlagd över natten för att göra en ny bedömning då idag. Det fanns endast plats på avdelning 2 som är psykosavdelningen och det var den avdelningsläkaren där som jag fick prata med för att göra en ny bedömning.

Men det blev såhär istället att den läkaren hade skrivit ut mig innan han ens hade sett mig eller ens pratat med mig.

Läkaren där försökte tvinga mig att ta en person som läkare som jag redan hade sagt nej till för jag väntade på i 3 veckor när jag var inlagd på 4an och skulle komma upp 5 minuter och presentera sig
Läkaren då på 2an försökte alltså tvinga mig att ha han som läkare bara för HAN tyckte han var en bra läkare trots jag förklarade varför jag vägrade ha honom som läkare
Han sa också att jag höll på att byta läkare hela tiden.. jag har bytt läkare en gång..

Han var så jävla dryg och extremt respektlös så det inte är sant asså.. fyfan säger jag bara.
Inte bara läkaren som var otroligt respektlös, nedvärderande och extremt otrevlig.. utan personalen på avdelningen var också väldigt otrevliga och brydde sig verkligen inte ett dugg.
Jag fick inte mina mediciner när jag skulle, var tvungen att gå ut och fråga de om när fasiken skulle få mina morgonmediciner då jag ska få de vid 8 men jag fick gå ut vid 9 och fråga de och DÅ fick jag de. Dessutom så sa INGEN att det var frukost så jag missade nästan frukosten pga ingen sa till mig. De sa seriöst inget till mig om något. Hade ingen samtalskontakt där som man ska få har jag fått veta efter jag ringde avdelning 4 bara för jag visste inte vart jag skulle ta vägen efter läkaren skrev ut mig.

En av personalen drog mig i armen för att gå ut från rummet där jag pratade med läkaren. Jag sa till henne att inte röra mig men hon fortsatte flera gånger tills jag började skrika att hon inte skulle röra mig och när jag gick ut gick jag till mitt rum och smällde igen dörren väldigt hårt och fick en panikångestattack och kunde inte sluta gråta eller skaka..

Förstår inte hur man kan göra såhär.. Är fortfarande självmordsbenägen också och så blir man bemött sådär från en läkare som faktiskt ska vara där för att hjälpa och istället blir man bemött såhär
Vet knappt vart jag ska ta vägen.. han hörde inte mitt rop på hjälp och han kunde inte ha brytt sig mindre.

Fyfan för den läkaren.

Likes

Comments

Åsikter och tankar, Psykisk ohälsa, Allmänt

Jag blev inlagd i 2 månader och jag skrev ut mig själv i torsdags kväll för jag kände mig redo men känner efter nu om det verkligen var så smart att skriva ut mig eller inte. Känns nu som om det var fel beslut.. men avdelningen finns allting kvar om jag skulle behöva.. Kan inte riktigt avgöra om det var rätt eller inte :/

Jag har haft känningar hela tiden, både fysiska och psykiska känningar och lite tankar som flyger omkring i mitt huvud på högsta fart. det är ren och skär kaos i mitt huvud just nu och varit det sedan jag skrevs ut i torsdags kväll. Trodde jag klarade mer än vad jag trodde...

Försökt ignorera de tankarna och stå emot dessa hemska impulserna..

Känns hopplöst att klara av att stå emot.. det blir bara värre och värre, hjärnspökena skriker högre och högre... vet knappt vad jag ska tycka, känna eller säga..

Likes

Comments

Åsikter och tankar, Psykisk ohälsa

Jag känner att jag börjar bli lite mer stabil i mitt mående på det planet att jag känner mig redo att bli utskriven. Ska ha läkarsamtal nu idag så jag håller tummarna att jag kommer bli utskriven innan nyår.

Så snälla håll tummar och tår för att jag kommer bli utskriven från psyk innan nyår!!

Likes

Comments