Uvurderlig lifehack

Du sperrer brått opp øynene og ser deg rundt i rommet, hodet ditt skjønner ikke helt hva du skal i dag så du snur deg mot nattbordet og tar tak i mobilen. De store tallene på skjermen viser 08:30...Vent nå, 08:30? Du skal være på jobb om 30 minutter! Du løper inn på badet, setter håret i en hestehale og rekker såvidt å se deg i speilet før du må kaste på deg et antrekk som er av det første du ser hengende i skapet før du må løpe for å rekke bussen.

Utover dagen kjenner du at humøret ikke akkurat er på topp. «Hva f… var det jeg tenkte med i dag da?»
Denne slangeskinnsbuksa med den rød genseren… Ja, den er kjempekul om du skulle på date med kjæresten, men passer vel ikke akkurat til å ha på seg på jobb? Og hva med håret. «Herregud, hvorfor tok jeg ikke med glattetanga?»
Du gjemmer deg bak kontorpulten og ber til Gud om at ingen har noen beskjeder til deg i dag..


I’m nicer when I like my outfit


Jepp, å forsove seg kan skje den beste, men er du en som typisk snoozer på morgenen,
da har jeg den perfekte løsning til deg: planlegg antrekkene dine en uke i forveien!

Denne metoden er genial da du kommer til å finne frem masse klær du sjelden bruker og finner kreative kombinasjoner med klær du bruker på repeat. Lek deg med alt du har i skapet og heng frem antrekkene slik at du ser de og er lett tilgjengelige for travle dager. -Og Ikke minst, husk tilbehør! Tilbehør fullfører et hvert antrekk og har du de liggene fremme og planlagt er det lekende lett å skape et gjennomført antrekk hver eneste dag.


#fashionlife #mote #tips #lifehack#hverdagen

Liker

Kommentarer

Hilde S
,
Ååh skjer med meg altfor ofte! Takk for tipset. Må starte å planlegge outfits dagene før for å slippe det konstante stresset på morgenen.
EmilieMarie
EmilieMarie,
Så bra tipset kan hjelpe deg <3
nouw.com/emiliemarie
Nina
,
Beste hack, må gjøre det hver kveld dagen før ellers er jeg helt i tåka 😂 Hehe ..
EmilieMarie
EmilieMarie,