Treningstøy Rabattkode

Inneholder annonselenke

Heii og good torsdag<3

Det er snart helg igjen og det føles helt vidunderlig at våren endelig er på vei hit til Ålesund også. Det gjør så mye med humøret mitt når jeg ser solen smitte frem og får varmt lys inn i hjemmet.

Nå har jeg fullført dagens treningsøkt, og det i nytt treningstøy fra Astoria Activewear. Dette settet som jeg bestilte er sømløst og kompresjon -utrolig behagelig å ha på seg da det følger kroppen og presser på de riktige plassene. I tillegg er det også superfresht! Elsker kombinasjonen av creme og peach fargene.Tightsen er høy i livet, noe som jeg syns er veldig fint når man bruker en topp som er såpass «cropped». Men jeg digger stilen og gleder meg til å bruke dette mer fremover mot våren. Jeg har en liten anelse om at det kommer til å bli det nye favoritt-settet i treningsgarderoben.

*an actual photo of my personality*

Jeg var så heldig at med på kjøpet fikk jeg en rabattkode som jeg kan dele med alle dere! På https://www.astoria-activewear.com får du med koden: EMILIEMARIE15 klikke hjem ditt favoritt treningstøy med -15% rabatt!

En liten gave fra meg til dere <3

Håper dere alle sammen får en superfin dag og siden det nærmer seg helg, har dere noen gøye planer?

Liker

Kommentarer