Reliving my life


Heii

Ah, det ble en lang sommerferie, iallfall fra bloggen. For mens jeg har tatt en ferie fra skrivingen har det skjedd store endringer i livet mitt.

Jeg har faktisk gjort noe som jeg gjorde for akkurat 10 år siden -en ting som jeg var like glad og spent over den gang som nå.

I begynnelsen av måneden pakket vi ned hele leiligheten i en varebil og kjørte til Oslo.

«Jeg flyttet tilbake til byen i mitt hjerte»

Oslo, som jeg har lengtet. Det har vært helt nydelig å møte alle de gode vennene mine igjen, uten noe stress om å skvise inn flest mulig avtaler på kort tid. De siste ukene har derfor gått til å komme seg på plass i den nye leiligheten og feriere i egen by. Vi har fått oss en veldig flott leilighet og ting har virkelig klaffet så bra siden vi satte i gang planen.

-Hva skal jeg gjøre her, tenker du kanskje ?

Første gang jeg flyttet hit, kom jeg for å studere på hudpleieakademiet. Hudpleiefaget har gitt meg mye erfaring i karrieren min, men nå kjenner jeg at jeg er veldig sulten på ny kunnskap. Denne gangen skal jeg også studere, men noe helt annet. Jeg kommer jo fortsatt til å skrive om hudpleie, sminke og kosthold her så interessen tro jeg nok alltid vil være der, den er en stor del av meg.

Nå skal jeg altså studere kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling.

Det er et spennende studie som jeg virkelig tror jeg kommer til å stortrives med. Skolen begynner denne uken, men vi har allerede hatt fadder uke og en faglig kick off. Så langt trives jeg veldig godt og har bare god energi rundt det. Må si at jeg gleder meg som et barn til tiden fremover nå!


Er det noen fler som har satt seg på skolebenken i høst?Liker

Kommentarer

gull kjøkkenbatteri,

Veldig interessant blogg

nivito.no