A sunday well spent brings a week of content

..Words to live by/ mitt mantra osv...

Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke har vært noe særlig fan av søndager hele livet, men de siste årene har jeg virkelig begynt å sette pris på den dagen i uka hvor alt er stengt, og du faktisk må underholde deg selv. For det er virkelig dagen for å lade opp batteriene til kommende uke og jeg kjenner ofte at jeg gleder meg til dagen kommer.

Selvom jeg ikke blogger hver uke, skriver jeg dagbok. Å skrive er som terapi for meg, får sortert ut alt av tanker, det som skal gjøres og ting som har blitt gjort -elsker det!

Jeg planlegger dagene mine ganske nøyaktig. Da blir jeg så mye mer effektiv, og slepper kaste bort tid på noe som jeg egentlig ikke vil/har tid til å gjøre.

-Visste dere foresten at å skrive dagbok faktisk kan virke mer effektivt enn å gå i terapi?

(et så godt tips det at det bare må utheves.)

Uansett -har ikke tid til å skrive dagbok hver dag heller, men søndag! Det er den store dagen! Og da passer jeg alltid på å få satt opp ansiktspleie på menyen. Tror dere har fått med dere at jeg liker det nå, men det utgjør en vesentlig forskjell i hvordan jeg føler meg.

Scrub, oxygen peel-pads og ansiktsmaske etterfulgt av nattserum. Jeg har lagt min elsk på Filorga og Dermalogica til min vintertørre hud. Gjør underverker for både hud og sjel <3


Håper dere har hatt en like fin søndag som meg.

Hva gjør dere for å lade opp til en ny uke?

Liker

Kommentarer