Tjenare!

Som de flesta vet så var vi i Makedonien i tre veckor med klassen och det var det bästa jag gjort i hela mitt liv. När vi först fick höra att vi skulle vara där 3 veckor så var mitt första svar NEJ, aldrig i livet. Men efter en hel lista med för och nackdelar så vann fördelarna och jag följde med! Det var verkligen mitt bästa val i livet.

Tre veckor med en klass som visade sig vara den roligaste någonsin var så himla roligt. Vi kom varandra närmre, vi bråkade, slogs, skrattade och grät tillsammans.
Vi hade ett samarbete med en skola som vi gick till varje dag under skoldagarna, vi besökte massor med sjukhus och fick se patienter och skador som vi aldrig skulle fått se hemma på vår vanliga praktik.
Man kan säga att det verkligen var en stor skillnad mellan de svenska sjukhusen och de makedonska.

På fritiden, under helger och efter skolan så var vi på många utflykter med vår guide Alexander, som för övrigt var den bästa guiden någonsin. Vi fick se ett x antal kyrkor, ett vattenfall (låter inte så intressant, det var fint och så men det var inte så intressant heller), vi var i Grekland under en helg där vi hamnade i en stad som var helt öde, men vi gjorde det bästa av situationen! Några kompisar från Sverige kom medans vi var iväg till Ohrid men vi hann träffa dom en kväll.
Vi har sett så mycket fint och träffat nya människor, kommit klassen närmre och fått oväntade nya vänner.
Så om ni går på CNG eller bara får en chans någon gång att åka iväg på en liknande resa så ska ni verkligen ta den, jag ångrar inte en sekund och hade kunnat stanna längre.

Det fanns självklart vissa nackdelar med resan, rummet på hotellet var som en skolåda, hotellet i Grekland ska vi inte ens prata om, vi hade inte så jättebra väder, men det vägdes upp med människorna som gjorde det bättre.
Vi bråkade mycket men när jag ser tillbaka på tiden så var allt värt det, alla små tjafs och bråk och hemlängtan som kom ibland, men jävlar vad roligt vi har haft det.

Sa definitivt inte hejdå till Makedonien helt, för där lär jag hamna igen i framtiden.
Men slänger upp extremt många bilder för kan inte bara välja några av dom, enjoy.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjenaa!
De va ett tag sen!
Har missat att lägga upp lite grejer, men livet rullar på som vanligt. Det som hänt sen sist har väl varit jul, nyår, jobb, skola, praktik, lite mer skola och ännu mer praktik, det vanliga helt enkelt!
Alltså inget speciellt, men tänkte försöka köra igång lite smått med bloggandet!

Förra helgen var nog den bästa hittills, lite Joans på fredagen och 90-tal på lördagen på Hugos! Jag hade så himla kul, så blir nog att kanske ta det lite lugnt i framtiden (eller?)
Men hursomhelst så rullar allt på som de ska, jobb nu i helgen och nästa helg, sen blir det lite disco med mitt UF-företag, åker till Polen med brudarna och Makedonien med klassen i tre veckor i Mars, mycket nu!

Jag taggar allt som kommer och ska uppdatera så gott som de går 😊

Vi har skolvecka denna vecka vilket innebär ingen praktik, skönt och få va med klassen och bara ta det lugnt 👍
Slänger upp lite intressanta bilder så hörs vi ä!

Likes

Comments

18.år.gammal.
Det är helt ofattbart, jag är väl inte vuxen???

Menmen fyllde 18 i lördags och min helg har varit perfekt!
Fredagen firades in med en liten födelsedags fest, där min syrra och kompisar hade fixat så fint 😍😍
Men där sjöng dom för mig vid tolvslaget (kaos) men det gick tillslut!
Sen på lördagen firades jag av familjen, Sebbe o Nellie var där men det räknas ju som familj.
På kvällen drog jag o Divnas vänner ut på krogen och jag hade så jääääkla kul!
Söndagen blev jag firad av släkt o vänner och efter det så tog min födelsedag slut, hemskt men tyvärr tar det slut...

Slänger upp lite bilder som tagits under helgen 🎉🎉

Likes

Comments

Tjenaaa!
Denna sommar har varit både upp och ner, fram och tillbaka. Vädret har varit sämst men har försökt kompensera det med vännerna.
Kroatien, sommarjobb, bråvalla och massa chill!
Men sommaren är inte slut än och ska försöka fylla ut det med allt möjligt.
Slänger upp lite bilder så hörs vi!

OBS!! Det är EXTREMT många bilder
Likes

Comments

Hejsanhejsan!

Vet att jag inte uppdaterat på länge, menmen det ska väl ändras på antar jag!
Men den senaste tiden så har vi haft långhelg, då hade vi lite myspys på Bönnern, körde lite paintball och hade det allmänt trevligt.
Börjar bli så sinnes skoltrött och jag orkar inte vänta på sommarlovet mer, men får väl ta tag i det sista plugget sen är det Kroatien som gäller!

Nu ska jag kolla vidare på ESC, så kanske jag skriver om gårdagen senare! HERRÅ

Likes

Comments

Hejsanhejsan

Igår skulle jag egentligen dragit till minneskonserten i blacka men pga brist på plånbok så fick jag skippa det..

Men jag träffade Sebbe & vi drog med hans föräldrar på en liten picknick till skiren! Det var så himla skönt väder och det var hur mysigt som helst.

Men gårdagskvällen och dagen idag spenderades med Sebbe och ända sen jag kom hem så har jag legat i sängen och kollat på bigbang theory!

Men nu ska jag lägga mig så hörs vi av Någon annan dag! HEERRRÅ

Likes

Comments

Hejsanhejsan!

Gårdagen spenderades i Stockholm med klassen! Vi splittrades direkt men vi åkte dit tillsammans iallafall. Men vi sprang runt hela dagen och turistade, shoppade och gick runt i varenda affär som man kunde gå in i. Jag fick inte med mig så mycket då jag inte hade någon plånbok... (Glömde min i Ullared) men jag hade skitkul!
Ena halvan av dagen spenderades med Alicia, Jonna, Eve, Albin och Moa, sen drog dom till Grönalund, så de var bara jag & Alicia kvar, vi yrade runt i affärer och hade så himla kul, sen honkade Alex, Tobbe och Jimmie på och vi fortsatte vår rundtur i huvudstaden.

Även fast vi missade tåget hem och jag tappade min tågbiljett så hade jag en sån himla bra dag!

Tänkte slänga upp lite bilder så hörs vi, HERRÅ 😎

Likes

Comments

Hejsanhejsan,

Igår var jag i stan hela dagen med Alicia och Natta och dagen avslutades med en tom plånbok... Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag har köpt men har inte har haft tid så ska försöka imorgon.

Dagen idag har varit lite upp och ner, med både tårar och skratt men såna dagar finns med och dom måste få finnas.

Men slänger upp ett inlägg någon gång snart på vad jag har unnat mig, men nu ska jag ha lite mys med syster. HERRÅ

Likes

Comments

Hejsanhejsan, har inte haft internet på ett tag så har inte bloggat alls.. men har lov just nu, så himla skönt!! Imorgon ska jag t stan med dom bästa sen händer lite mer roligt 😀😀😢 men snart kommer sebbe så jag får lite gos❤❤ herråLikes

Comments