Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei og oppsann! I går var det damenes aften på kjøpesenteret i Tønsberg. Vi sto i kø en time fordi vi ville være blant de 100 som fikk gooodibags og som sagt vi var nesten helt foran og fikk goodie bag det var mye fint! Bilder av hva jeg fikk kommer senere:-)

Likes

Comments

Etter en helg med fest og festligheter i Horten ,noe som var utrolig koselig! Ble kjent med så mange nye på Russeslippet! Men ja dagen gikk utpå å møte Amanda for og ta bilder og baee slappe av sammen.

Likes

Comments

Langt i fra høst her.

Fotograf @amandajonassen

Likes

Comments

Grunnen til at jeg ikke blogger fortiden er vel at jeg har vært i Oslo og da skjer det noe hele tia. Men hadde det super koselig i Oslo med familien,der kjørte vi blant annet motorsykkel,spilte bowling,var på tusenfryd og Lekeland og var med venner!Deilig og få et avbrekk fra hverdagen i blant!

Er fler grunner til at jeg ikke blogger og den største av den er vel fordi jeg holder på med en annen blogg en som jeg redigerer,justerer og lager mange blogginnlegg og egentlig bare holder på med frem til jeg kan vise/avsløre hele bloggen! Om dere lurer så kommer den til og avsløres den dagen jeg har flyttet ut og er alene der jeg bestemmer alt selv og ingen kan gjøre eller si noe med det. Er bedre og si det i ettertid enn og få alle kommentarene på seg der og da. Tema er ganske stort.. Men jobber hardt med den bloggen for at folk skal forstå og vite hva som er greia. Jeg gleder meg helt som et barn til og kunne slippe løs den bloggen og kunne vise dere alle . Og ikke minst hva jeg mener. Jeg kommer til og blogge sånn inni mellom på denne som jeg driver med nå og kan kanskje prøve og bli flinkere til litt fler blogginnlegg???? Hehe Lik dette innlegget om dere gleder dere eller kommer til og følge med når den andre bloggen slippes!:) Håper dere alle har en fin kveld!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hei og hoppsann alle sammen! Håper alle mann har det bra der ute i verden med hva enn nå dere driver med :)Endelig er ikke mobilen min knust lengre! Jeg jubler helt sykt! Er egentlig sykt rart at den ikke er knust!Og sånn her så den ut

Ja dette er noe man ikke vil ha!

Denne uken har jeg fått dilla på noen få ting som ja det er bare ekstremt godt og gudanes vet!

1- LØKVANLIG LØK I MAT!!!
Dette er noe jeg har hatet utrolig mye før og bare aldri ville hatt kontakt med, men nå spiser jeg det 24/7 altså! Helt utrolig det der!
2:TOMAT!
Aldri likt tomat men nå elsker jeg det??? Sykt.

3- VANN.
Vann i flaska absolutt hele tia! På jobb, i bilen,ved senga og på skolen! Uansett hvor jeg er !

4- ISKAFFE!
Dette gjør dagen mye bedre og det er bare så himmelsk altså!!

Likes

Comments

      BILDENE ER TATT AV @amandajonassen  

  Topp er fra : H&M 50 kr salg.

Dressbukse var også fra H&M rundt 99 kr.

MIchael kors fra Tyrkia.

Skinnjakke : H&M.

Sko: Din sko.

Flash tattoos: Rusta på nordby 29 kr.


Likes

Comments